Není foto: Bc. Jitka H.
ID 1278004

Bc. Jitka H. 39 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Ostrava + 25 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek, Zkrácený úvazek

Vzdělání Bakalářské

Ostravská univerzita v Ostravě

Učitelství odborných předmětů-specializace obchod a služby

září 2013 – srpen 2016Bakalářské

Střední škola společného stravování, Ostrava-Hrabůvka, příspěvková organizace

společné stravování

září 2003 – červen 2005SŠ s maturitou

SŠ a HŠ, gastronomie a služeb Šilheřovice

Kuchař-číšník

září 2000 – červen 2003Vyučení

Praxe 18 let a 3 měsíce

SŠ a HŠ gastronomie a služeb Šilheřovice

Šéfkuchař a později Učitel odborného výcviku pro obor Kuchař-čísník

září 2017 – září 2023 6 let a 1 měsíc

Kontrola plynulého provozu ve školní kuchyni a školní jídelně. Sestavování jídelních lístků dle tematických plánů a spotřebního koše. Příprava pracoviště pro skupinovou výuku žáků na učební den praktického vyučování a jeho organizaci. Probírání učební látky dle osnov, instruktáž nového učiva, opakování, procvičování a diagnostika probraného učiva, provádění hodnocení dle klasifikačního řádu. Sledování a vedení absence žáků. Podílení se na realizaci a organizaci dovednostních a závěrečných zkoušek. Příprava a organizace praktických seminářů pro maturitní ročníky. Zároveň jsem měla DPP na víkendové společenské akce, které jsem se studenty připravovala v naší školní jídelně (rauty, slavnostní hostiny,golfové turnaje a několikrát za rok i venkovní catering).

Wedo by Alegro, Depo Ostrava- Mariánské Hory

Třídění zásilek- brigáda během covidového omezení

únor 2021 – září 2021 8 měsíců

Třídění a skládání zásilek dle určitých přepravních údajů, práce se čtečkou, práce s paletovým vozíkem , práce v kolektivu

Střední škola Bohumín, p.o.

Kuchařka ve školním zařízení

srpen 2008 – srpen 2017 9 let a 1 měsíc

Zodpovědnost za instruktáž žáků při realizaci odborného výcviku na pracovišti za nepřítomnosti učitele OV. Úzká spolupráce při odborných dovednostech s žáky a s učitelem OV.

Domov Jistoty

Kuchařka

červenec 2005 – 2008 3 roky a 6 měsíců

Stanovení technologických postupů a jejich kalkulace při rozsáhlé výrobě jídel vč. kontroly jejich dodržování, sestavování vlastních receptur, jídelních lístků, apod.

Jazyky

angličtinapokročilý začátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

Chytrý telefon AndroidPokročilý

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Pokročilý

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Začátečník

Prezentační program (MS PowerPoint)Začátečník

Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý

MS OutlookPokročilý

Psaní všemi desetiZačátečník

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Další dovednosti

Trpělivost, tolerance, jen tak mě nic nerozhodí, ochota se dále vzdělávat

Kurzy

Zavádění formativního hodnocení do praxe, akreditovaný MŠMT

Rozsah 8x45 minut v rámci Dvpp, jak zavádět formativní hodnocení do praxe

březen 2023

Interaktivní workshop- Zpětná vazba

obsah 8 hodin- praktické návody a situace, jak komunikovat s žáky a kolegy, a zároveň jak získat a přijmout zpětnou vazbu

říjen 2022

Interaktivní workshop- týmová komunikace

Rozsah 8 hodin- jak efektivně i prakticky umět komunikovat a spolupracovat v pracovním prostředí na určitých úkolech a být důležitou součástí týmové spolupráce

říjen 2022

Poruchy chování a sociálně patologické jevy ve školním prostředí- akreditace MŠMT

Rozsah 8 hodin

leden 2022

Zásady moderní přípravy jídel- Téma lesní plody a zvěřina

Dotace 4hodiny- praktické a vědomostní ukázky a návody, jak vytvořit estetické a výživné pokrmy ze zvěřiny

duben 2019

Hygienické minimum- jídelny.cz

Hygienické a legislativní požadavky na provoz školních jídelen

říjen 2018

Jak zajistit jednoduchou a účelnou sanitaci

Hygienické a efektivní postupy sanitace

říjen 2018

Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ akreditovaný MŠMT

Obsahem kurzu bylo seznámit se a připomenout si hygienické a právní předpisy v rámci gastronomických zařízeních a jejich uskutečnitelnost v praxi

říjen 2017

Příprava pokrmů studené kuchyně- Dílčí kvalifikace

Příprava produktů studené kuchyně, příprava a estetická úprava studených pokrmů pro slavnostní příležitosti

listopad 2011

Kurz dietního stravování konaný z projektu Rozvoj a zkvalitňování odborného vzdělávání na středních školách a vyšších odborných školách

Zásady správné výživy a druhy diet a volba vhodné tepelné úpravy pokrmů.

listopad 2007

Zájmy

Vaření, foodstyling, otužování, plavání, cyklistika, pěší turistika, nutriční výživa, cestování, zahradničení

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45