Není foto: K. F.
ID 946287

K. F.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Ostrava + 20 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek, Zkrácený úvazek

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Gymnázium Hladnov a Jazyková škola p.o.

Gymnázium (čtyřleté všeobecné)

září 2007 – červen 2011SŠ s maturitou

Praxe 10 let a 3 měsíce

Wellensteyn

Vedoucí / manažer prodejny

říjen 2023 – březen 2024 6 měsíců

I zde bylo mou každodenní náplní práce přijímat zboží a též dekorace a rozmístění produktu. Organizace chodu prodejny, práce na pokladně, perfektní zákaznický servis zde byl nejdůležitější, nechyběla také organizace skladu. Dále plánování směn na měsíční bázi, plánování dovolených, reporty, měsíční uzávěrka, inventura zboží, delegování činností. Součástí mé práce byly také pohovory při náboru nových zaměstnanců.

TEDi obchodní s.r.o.

Vedoucí / manažer prodejny

září 2022 – září 2023 1 rok a 1 měsíc

Mou každodenní náplní práce je přejímka zboží, vybalování produktů, organizace chodu prodejny, práce na pokladně, zákaznický servis a též organizace skladu. Dále plánování směn na měsíční bázi, plánování dovolených, reporty, měsíční uzávěrka, inventura zboží, kontrola expirací. Součástí mé práce jsou také pohovory při náboru nových zaměstnanců.

Edugram

Specialista pro rozvoj a vzdělání

září 2021 – září 2022 1 rok a 1 měsíc

Mou náplní prace byla organizace vzdělávacích kurzů pro sociální pracovníky a pěstouny a také pořádání kulturních akcí a programů, které stmelí právě sociální pracovníky, pěstouny a jejich děti.

H&M

Teamleader, Visual Merchandiser

červenec 2016 – září 2021 5 let a 3 měsíce

Vedení týmu, plánování a chod obchodu na několik týdnů dopředu, kontrola a následná zpětná vazba, práce s reporty, plánování dle aktuálních kampaní a též reakce na aktuální prodej, dekorační činnost na prodejně, plánování přestaveb, přestavování prodejny a styling figurín, plánování a kresba layoutu prodejny a následná implementace. Přímý i nepřímý prodej. Pravidelné školení týmu i nových kolegů napříč všemi funkcemi v ČR i v zahraničí. Kontrola a starost o úklid i technickou stránku obchodu, ( malování, osvětlení, opravy).

H&M

Visual Merchandiser, Kreativec

leden 2014 – červen 2016 2 roky a 6 měsíců

Pravidelná přestavba prodejny, plánování s vizualizace prodejen na několik týdnů dopředu, školení nových dekoratérů pro celou ČR, žehlení a styling figurín. Přímý i nepřímý zákaznický servis. Práce s pokladnou. Práce na skladě. Pravidelná inventura.

Jazyky

polštinamírně pokročilá

angličtinapokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

A - motocykly

B - osobní auta

C - nákladní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

MS Windows XP / Vista / 7

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Kurzy

Rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT - Sportovní masáž

Rekvalifikační kurz sportovního maséra. Poučení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci, navázání kontaktu s klientem, stanovení fyzického, psychického a sociálního stavu klienta, vykonávání ručních masáží celého těla - sportovní, rekondiční a pohotovostní masáž.

listopad 2020

Leadership v praxi

březen 2019

Jak předat zpětnou vazbu

duben 2018

Zájmy

Svůj volný čas trávím na cestách, ať už po České republice nebo do zahraničí, mám velkou slabost pro severské země, nicméně ráda objevuji všechny kouty světa. Jsem filmový a divadelní nadšenec. Často navštěvuji kurzy vaření, jsem ráda obklopena lidmi se stejným nadšením pro vaření. Pravidelně sportuji, věnuji se silovému tréninku a běhu. Ráda organizuji různé akce a školení, což považuji za skvělý nástroj ke stmelení týmu.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45