Není foto: R. G.
ID 740132

R. G.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha-Lhotka + 15 km ochota dojíždět Mapa

 Chci pracovat jako

Šéfkuchař

 Možná spolupráce

Plný úvazek, Práce na ŽL

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Hotelová škola, Frenštát pod Radhoštěm

Kuchař

1996 – 1999SŠ s maturitou

Hotelová škola, Frenštát pod Radhoštěm

Kuchař

1993 – 1996Vyučení

Praxe 21 let a 4 měsíce

Coloseum Holding

Šéfkuchař

leden 2023 – dosud 1 rok a 4 měsíce

Výkonný šéfkuchař společnosti - příprava nabídky jídelních lístků všech gastronomických provozů Coloseum Holding (12 restaurací, Občanská Plovárna, Centrální výrobna Pragogastro, Home Credit Arena Liberec- vedení týmu šéfkuchařů - kontrola dodržování stanovených parametrů kalkulací pokrmů - kontrola stanovených klíčových ekonomických ukazatelů jednotlivých gastronomických provozů - tvorba a kontrola BOZP - HACCP a hygienických norem - příprava a realizaci obchodní a marketingové strategii - nábor nových zaměstnanců a jejich školení - analýza trhu - vyhledávání a zavádění nových trendů

Sport 2 Life

Lektor-instruktor

leden 2022 – dosud 2 roky a 4 měsíce

Vedení interaktivních seminářů o zdravém stravování ve vybraných základních školách.

Kenwood

Ambasador

2008 – dosud 16 let a 4 měsíce

Propagace, školení a workshopy Kenwood Cooking Chef.

The One Bistro, Hotel Blue Orange

Šéfkuchař

květen 2021 – prosinec 2022 1 rok a 8 měsíců

Šéfkuchař - tvorba konceptu a menu - organizace a kontrola úseku ala carte kuchyně, přípravné kuchyně a snídaňové kuchyně - vedení týmu šesti kuchařů - nábor nových zaměstnanců - plánování směn - objednávaní zboží - tvorba a kontrola HACCP - komunikace s hosty - práce v programu Septim

La Collezione - La Bottega Gastronomica

Šéfkuchař

květen 2020 – květen 2021 1 rok a 1 měsíc

- tvorba konceptu a menu - organizace a kontrola úseku ala carte kuchyně, přípravné kuchyně a delikates - vedení týmu šesti kuchařů - nábor nových zaměstnanců - plánování směn - objednávaní zboží - tvorba a kontrola HACCP - komunikace s hosty - práce v programu Septim

La Loca Restaurant, Hotel Mosaic House

Šéfkuchař

2016 – 2020 4 roky a 6 měsíců

- tvorba konceptu a menu - organizace a kontrola úseku (snídaně, room service, Á la carte, rauty) - vedení týmu osmi kuchařů - nábor nových zaměstnanců - plánování směn - objednávaní zboží - tvorba a kontrola HACCP - komunikace s hosty - práce v programu Septim

Bianco & Nero Florentinum

Šéfkuchař - spolumajitel

2014 – 2016 2 roky a 6 měsíců

- tvorba konceptu a menu - nábor nových zaměstnanců - vedení týmu desíti kuchařů - plánování směn - objednávaní zboží - komunikace s hosty - práce v programu Septim

La Collezione - Laboratorio, Scuola di cucina

Šéfkuchař školy vaření

2012 – 2014 2 roky a 6 měsíců

- vedení školy vaření - organizace kurzů - organizace a příprava cateringu - privátní vaření - školení profesionálních kuchařů

La Collezione - La Bottega di Finestra

Šéfkuchař

2011 – 2012 1 rok a 6 měsíců

- tvorba menu - vedení týmu - plánování směn - objednávaní zboží - komunikace s hosty

La Collezione - Aromi Ristorante

Zástupce šéfkuchaře

2005 – 2011 6 let a 6 měsíců

- vedení týmu 8 kuchařu - tvorba menu - objednávaní zboží - komunikace s hosty

Square, Kampapark s. r. o.

Kuchař

2003 – 2005 2 roky a 6 měsíců

- vedouci směny - úsek teplé kuchyňe, ryby a těstoviny

Jazyky

italštinazačátečník

angličtinapokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

A - motocykly

B - osobní auta

Kurzy

Chef and the Teammaker, Colombo, Srí Lanka

- mezinárodní klání v párování čaje s jídlem

2010

Camerino restaurant, Londýn

- stáž v italské restauraci

2009

Locanda Locatelli, Londýn

- stáž v italské restauraci

2008

Hotel Giardino, San Lorenzo in Campo

- stáž v italské restauraci

2007

Zájmy

cestování, sport, vaření

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45