R. G. , životopis 740132
Představa o práci
Kde hledám práci
Praha-Lhotka + 15 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Hotelová škola, Frenštát pod Radhoštěm
Kuchař
1996 – 1999SŠ s maturitou
Hotelová škola, Frenštát pod Radhoštěm
Kuchař
1993 – 1996Vyučení
Praxe 21 let a 4 měsíce
Coloseum Holding
Šéfkuchař
leden 2023 – dosud 1 rok a 4 měsíce
Výkonný šéfkuchař společnosti - příprava nabídky jídelních lístků všech gastronomických provozů Coloseum Holding (12 restaurací, Občanská Plovárna, Centrální výrobna Pragogastro, Home Credit Arena Liberec- vedení týmu šéfkuchařů - kontrola dodržování stanovených parametrů kalkulací pokrmů - kontrola stanovených klíčových ekonomických ukazatelů jednotlivých gastronomických provozů - tvorba a kontrola BOZP - HACCP a hygienických norem - příprava a realizaci obchodní a marketingové strategii - nábor nových zaměstnanců a jejich školení - analýza trhu - vyhledávání a zavádění nových trendů
Sport 2 Life
Lektor-instruktor
leden 2022 – dosud 2 roky a 4 měsíce
Vedení interaktivních seminářů o zdravém stravování ve vybraných základních školách.
Kenwood
Ambasador
2008 – dosud 16 let a 4 měsíce
Propagace, školení a workshopy Kenwood Cooking Chef.
The One Bistro, Hotel Blue Orange
Šéfkuchař
květen 2021 – prosinec 2022 1 rok a 8 měsíců
Šéfkuchař - tvorba konceptu a menu - organizace a kontrola úseku ala carte kuchyně, přípravné kuchyně a snídaňové kuchyně - vedení týmu šesti kuchařů - nábor nových zaměstnanců - plánování směn - objednávaní zboží - tvorba a kontrola HACCP - komunikace s hosty - práce v programu Septim
La Collezione - La Bottega Gastronomica
Šéfkuchař
květen 2020 – květen 2021 1 rok a 1 měsíc
- tvorba konceptu a menu - organizace a kontrola úseku ala carte kuchyně, přípravné kuchyně a delikates - vedení týmu šesti kuchařů - nábor nových zaměstnanců - plánování směn - objednávaní zboží - tvorba a kontrola HACCP - komunikace s hosty - práce v programu Septim
La Loca Restaurant, Hotel Mosaic House
Šéfkuchař
2016 – 2020 4 roky a 6 měsíců
- tvorba konceptu a menu - organizace a kontrola úseku (snídaně, room service, Á la carte, rauty) - vedení týmu osmi kuchařů - nábor nových zaměstnanců - plánování směn - objednávaní zboží - tvorba a kontrola HACCP - komunikace s hosty - práce v programu Septim
Bianco & Nero Florentinum
Šéfkuchař - spolumajitel
2014 – 2016 2 roky a 6 měsíců
- tvorba konceptu a menu - nábor nových zaměstnanců - vedení týmu desíti kuchařů - plánování směn - objednávaní zboží - komunikace s hosty - práce v programu Septim
La Collezione - Laboratorio, Scuola di cucina
Šéfkuchař školy vaření
2012 – 2014 2 roky a 6 měsíců
- vedení školy vaření - organizace kurzů - organizace a příprava cateringu - privátní vaření - školení profesionálních kuchařů
La Collezione - La Bottega di Finestra
Šéfkuchař
2011 – 2012 1 rok a 6 měsíců
- tvorba menu - vedení týmu - plánování směn - objednávaní zboží - komunikace s hosty
La Collezione - Aromi Ristorante
Zástupce šéfkuchaře
2005 – 2011 6 let a 6 měsíců
- vedení týmu 8 kuchařu - tvorba menu - objednávaní zboží - komunikace s hosty
Square, Kampapark s. r. o.
Kuchař
2003 – 2005 2 roky a 6 měsíců
- vedouci směny - úsek teplé kuchyňe, ryby a těstoviny
Jazyky
italštinazačátečník
angličtinapokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Kurzy
Chef and the Teammaker, Colombo, Srí Lanka
- mezinárodní klání v párování čaje s jídlem
2010
Camerino restaurant, Londýn
- stáž v italské restauraci
2009
Locanda Locatelli, Londýn
- stáž v italské restauraci
2008
Hotel Giardino, San Lorenzo in Campo
- stáž v italské restauraci
2007