Foto:  David S.
ID: 289368

David S.

Už nehledá práci
  e-mail se zobrazí po zakoupení
  telefon se zobrazí po zakoupení
  38 let


  Aktualizace 05.01.2016
Už nehledá práci

  • Moje představa o hledané práci

  • Vzdělání

    1991 - 1995
    Střední elektrotechnická škola Pardubice - Elektrotechnika
    SŠ s maturitou
  • Praxe

    2011 - 2015
    Hostinec nad Šárkou a Libocký pivovar
    Gastronomie a pohostinství , Vedoucí / manažer restaurace
    Vedení týmu lidí, nábory pracovníků, jednání s dodavateli na partnerské úrovni, vytváření ekonomických rozvah a plánování v oblasti prodeje a ziskovosti, příprava jídelního i nápojového menu, příprava podkladů pro účetnictví, koordinace restaurace a pivovaru, expanze na trh restauračních minipivovarů, realizace poptávek akcí spojených s netradičními zážitky v oblasti gastronomie a pivovarnictví.
    2010 - 2011
    Spina a.s. Praha
    Ekonomika a podnikové finance , Project manager organizačně-ekonomický
    Vytváření ekonomicky rentabilních projektů v oblasti cestovního ruchu, investic do nemovitého majetku, odpovědnost k radě akcionářů.
    2009 - 2010
    Žofín Garden
    Gastronomie a pohostinství , Vedoucí provozu / provozní
    Pozice Managin Director představovala koordinaci velkého týmu lidí, zpracování poptávek, realizace a zajištění chodu velice náročného provozu.
    2008 - 2009
    American Restaurant Praha
    Gastronomie a pohostinství , F & B manager
    Plánování restauračního provozu, vytváření pravidelných ekonomických plánů, příprava pdkladů pro účtárnu, řízení čtyřiceti zaměstnanců, pravidelné reporty z oblasti HR, COS, COL pro area Manager a následné porady s majiteli.
    2006 - 2008
    Mexikana Restaurant Pardubice
    Gastronomie a pohostinství , Vedoucí provozu / provozní
    Vytvoření klasického konceptu zážitkové restaurace, příprava projektu, ekonomická rozvaha, plánování v oblasti HR, nákup technologií, problematika výběrových řízení.
    2002 - 2006
    La Cabana Restaurant
    Gastronomie a pohostinství , Vedoucí / manažer restaurace
    Koordinace většího týmu osob, komunikace s dodavateli a následně s majiteli, vytváření nápojových a jídelních lístků, odpovědnost za ekonomii provozu.
    2000 - 2002
    Alfredo gourmet restaurant
    Gastronomie a pohostinství , Šéfkuchař
    Komunikace s dodavateli, řízení skupiny osob v týmu, pravidelné vytváření inventur a kontrola skladových zásob v elektronické podobě.
    1998 - 2000
    Penzion Míla Velká Úpa
    Gastronomie a pohostinství , Vedoucí provozu / provozní
    Všeobecná správa restaurace, ubytování hostů, komunikace s majiteli, odpovědnost za svěřený majetek.
    1996 - 1998
    Restaurace u Šimla Pardubice
    Gastronomie a pohostinství , Zaměstnanec provozu restaurace
    Číšník, kuchař.
  • Jazykové znalosti

    němčina  -  mírně pokročilá
    angličtina  -  pokročilá
  • Řidičský průkaz

    A - motocykly
    B - osobní auta
  • Technické znalosti a dovednosti

    Operační systémy
    MS Windows XP / Vista / 7, MS Windows 8 / 10
    Běžné programy
    Textový editor (MS Word), Tabulkový kalkulátor (MS Excel), Prezentační program (MS PowerPoint), Internet / e-mail, Adobe Photoshop, MS Outlook
  • Zájmy

    Cestování, rodina, potápění, gastronomie, enologie, pivovarnictví a sladovnictví.
  • Trvalé bydliště

    Evropská 134/209, Liboc, Praha 6, 16100

    Trvalé bydliště se často může lišit od místa, kde uchazeč hledá práci.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 18 hod.

+420 777 77 45 45