A. K. , životopis 1065818
Představa o práci
Kde hledám práci
Jeseník + 5 km ochota dojíždět Mapa Olomouc + 5 km ochota dojíždět Mapa Slovensko Německo
Chci pracovat jako
Animátor / animátorka Aranžér Asistentka Barista Pokladní Práce doma Prodavač Vychovatel Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Hotelová škola Vincenze Priessnitze a Obchodní akademie Jeseník
Hotelnictví (Hotelnictví a cestovní ruch)
září 2017 – červen 2021SŠ s maturitou
Zakladní škola Mikulovice
Bez zaměření
září 2008 – červen 2017Základní
Praxe 6 let a 4 měsíce
Pe*****ket
Prodavačka/pokladní
září 2022 – dosud 2 roky a 3 měsíce
Dopékání čerstvého pečiva, kontrola ovoce a zeleniny, vybalování zboží, práce na pokladně, udržovat prodejnu čistou a přehlednou.
We*****art
Číšník/servírka
září 2019 – září 2021 2 roky a 1 měsíc
Obsluha v restauraci
Re*******int
Číšník/servírka
září 2017 – červen 2021 3 roky a 10 měsíců
Výpomoc v kuchyni, obsluha v restauraci, výdej jídel
Jazyky
ruštinamírně pokročilá
češtinavýborná
Technické znalosti
Běžná práce na počítači
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
Dovednosti
Mé silné stránky
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Empatii
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Další dovednosti
Hodně rychle se učím a ráda zkouším nové věci.
Kurzy
Praxe na hotelu ve městě Opole
Ráno nachystat vše na raut/snídaně, zdvořilost k hostům. Obsluha na place, chystání sálu na různé akce nebo přednášky.
2019
Barmanský kurz
Historii, seznámení s pomůckami, shaker atd. Míchání různých nápojů, naučení se shakerem, jak ho složit, rozložit. Plus jaká sklenice se podává na různé nápoje.
2019
Someliérský kurz
Historie vína, skleničky, původ, bílé víno, červené i růžové. Jak se otevírá víno, jak se podává, jak se chovat k hostovi, nabídnout mu, naučení s otvírákem, co je to i karafa atd. Degustace vín, chutě, čich, barva a jak správně se degustuje víno.
2019
Relaxační a animační techniky
Seznámení mezi lidmi, dozvědět se o každém něco, různé hry, tance, práce v kolektivu. Zabavit hosty tak aby byli spokojeni. Vymyslet pro ně různou zábavu tak aby si to užili.
2019
Baristický kurz
Kultura a historie kávy, popis robusty a arabiky. Umět dělat s kávovarem, páky, šlehání mléka atd. Jak dělat espresso, cappuccino i latté machiato. Kurz jsem obstála 2x, mám dva diplomy. Vždy plny počet bodů.
2018