T. B. , životopis 1009672
Vzdělání Vyučení bez maturity
Střední škola gastronomie a služeb, Nová Paka, Masarykovo nám. 2
Kuchař - číšník
2013 – 2016Vyučení
Praxe 7 let a 10 měsíců
Marie B
Kuchař
červen 2023 – dosud 1 rok a 1 měsíc
Fine dining. Sekce amuse bouche a cukrařina, ale především příprava pro všechny pozice (gril, omáčky, přílohy, studená) cukrářské práce typu koláče, buchty, bonbóny.
La Degustation Bohême Bourgeoise
Kuchař
březen 2022 – červen 2023 1 rok a 4 měsíce
Fine dining, maso, studené kuchyně, omáčky i přílohy, příprava dezertů, příprava základů. Česká kuchyně
Safari Gastro
Kuchař
únor 2020 – prosinec 2021 1 rok a 11 měsíců
Příprava a výdej denních menu a la carte, správa skladových zásob, příprava a výdej rautů a akcí
Hotel Adam ****
Kuchař-cukrář
říjen 2019 – leden 2020 4 měsíce
Příprava a výdej denních menu a polopenzí, a la carte, cukrářské výrobky, správa skladových zásob
Na Špeku
Kuchař
červenec 2016 – září 2019 3 roky a 3 měsíce
Příprava a výdej denních menu, a la carte, správa skladových zásob a objednávky zboží, příprava a výdej akcí, rautů
Jazyky
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Internetový prohlížeč a e-mail
Kurzy
Kurz vaření metodou sous-vide
2017
Kurz studené kuchyně
2014