Není foto: T. M.
ID 388270

T. M.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Táborské soukromé gymnázium a Základní škola, s.r.o.

Gymnázium (živé jazyky)

2000 – 2004SŠ s maturitou

Praxe 11 let a 5 měsíců

Al*****.o.

IMS expert

září 2022 – dosud 2 roky a 2 měsíce

správce management systému, zavádění a udržování standardů a nástrojů kvality (ISO 9001, ISO 45001, ISO 50001, FSCC 2200, IFS, BRC), interní a externí audity, udržování a zavádění standardů v rámci regionu, 8D reporty, procesní mapy, školení zaměstnanců, Food safety, Food fraud, HACCP, pest control atd.

*******.s.

manažer kvality - hlavní pracovní poměr, stále trvá

prosinec 2017 – září 2022 4 roky a 10 měsíců

Sledování a dodržování aktuálních zákonů a legislativních předpisů pro svěřenou oblast Řízení dokumentace a standardů HACCP, IFS, člen týmu HACCP a interní auditor Sledování a vyhodnocování výrobků po stránce jakosti Vývoj nových výrobků, jejich kalkulací a výrobních postupů Zodpovídá za řízení podnikové laboratoře, hodnocení DDD Vypracování, řízení a kontrolování systému HACCP, IFS Hodnocení dodavatelů surovin pro výrobu Zpracování a aktualizace kalkulací výrobků Vyřizování neshod a reklamací Metrologické zabezpečení výroby Dodržování předpisů BOZP, PO Plnění dalších úkolů dle pokynů nadřízeného

Fr*********.s.

konzultant pro oddělení řízení jakosti - práce na dohodu

leden 2021 – srpen 2021 8 měsíců

konzultace v oblasti řízení kvality, příprava na certifikační audit, udržování a aktualizace systému HACCP

Go*******.o.

Vedoucí / manažer laboratoře, obor Chemie a potravinářství

2016 – 2017 1 rok a 6 měsíců

kontrola požadované kvality a kvantity vstupů a výstupů ve výrobě, kontrola dodržování ISO norem, aplikace moderních metod ( mikrobiologie, analytické metody stanovení - kontrola požadovaných vlastností výrobků a surovin), návrhy nápravných opatření , řešení reklamací, komunikace se zaměstnanci HACCP BRC

Ef*********.o.

Vedoucí / manažer laboratoře, obor Chemie a potravinářství

2013 – 2016 3 roky a 6 měsíců

zajišťovaní chodu laboratoře, kontrola výroby

Jazyky

angličtinastředně pokročilá

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

MS Windows XP / Vista / 7

Chytrý telefon Apple iOSPokročilý

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Grafické a konstrukční programy

Adobe Photoshop

Databázové systémy

Oracle

Další programy a počítačové znalosti

Tesco knihovna, Sim knihovna, OBDM, Helios Red

Kurzy

Výroba potravin 2022

Kvalita potravinářských výrobků a jejich mediální obraz.

prosinec 2021

Požadavky normy IFS verze 7

seznámení s novou verzí IFS normy a její implementace do výrobní praxe

listopad 2020

Aktuální novinky z oblasti potravinářské legislativy- označování potravin

legislativní novinky v oblasti označování potravin

září 2020

Přehled potravinářské legislativy

standardy bezpečnosti potravin(FSSC 22000,BRC 8, IFS-Food 6.1, HACCP)a jejich vztah k legislativním požadavkům ČR a EU, legislativa se zaměřením na Nařízení EUč.1169/201 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům, Zákon o potravinách, požadavky na kontaktní materiály, nové potraviny, kurz ukončen osvědčením o absolvování s přezkoušením.

listopad 2019

Metrologie v potravinářství

základy metrologie v potravinářství, požadavky systémů IFS, BRC, FSSC 2200, ISO 9001 v oblasti měřidel, řízení kvality při vážení, výběr váhy, závaží způsoby kalibrace laboratorního skla, pipet, byret, teploměrů kalibrace pracovních měřidel, správné vyhodnocení výsledků kalibrace

květen 2019

Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin dle BRC/IFS/FSSC

požadavky mezinárodních norem :BRC FOOD verze 8, IFS Food verze 6.1., FSCC 22000 verze 4.1 řízení programů auditů dle ISO 19011 požadavky a zásady auditování, příprava na audit, postup při auditu, dokumentace auditu

březen 2019

Požadavky norem kvality a bezpečnosti potravin

Výklad požadavků mezinárodních norem pro kvalitu a bezpečnost potravin - odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin

březen 2019

Zákonné požadavky na označování potravin

Zákonné požadavky na označování potravin - vliv Novely zákona o potravinách a Nařízení 1169/2011 na značení potravin

březen 2018

Metrologie I

metrologická terminologie, legislativa vztahující se k metrologii,ověřování a kalibrace měřidel- pravidla návaznosti měřidel, metrologická dokumentace - označování a evidence měřidel, metrologický systém

srpen 2017

Kurz senzorického hodnotitele

osvědčení o odborné způsobilosti hodnotitele senzorických vlastností v rozsahu požadavků normy ČSN ISO : 8586 : 2015 , odborná způsobilost k hodnocení potravin a jejich organoleptických a senzorických vlastností

duben 2016

Zájmy

sport, kulturní a politické dění, vzdělávání a rozvíjení

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45