Foto: Ing. Lada K.
ID 1284679

Ing. Lada K. 32 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Praha-Michle + 30 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek

Vzdělání Vysokoškolské

Česká zemědělská univerzita v Praze (ČZU)

Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů

2012 – 2017Vysokoškolské

Střední škola Stříbro

Přírodovědné lyceum

2007 – 2011SŠ s maturitou

Praxe 7 let a 5 měsíců

Mixit s.r.o.

Food developer

2019 – dosud 5 let a 5 měsíců

Samostatný vývoj potravin, příprava podkladů pro grafiky týkajících se složení, nutric, legislativy a benefitů výrobku, příprava a vedení senzorické zkoušky nových ale i stávajících produktů, kvalita surovin a výrobků, zavedení a udržení HACCAPu, kompletní DDD, odběr a vyhodnocení potravinových vzorků, vody, stěrů a spadů, interní a externí audity, vedení auditů při návštěvě SVS a SZPI, testy sledovatelnosti a metrologie

Crocodille

Junior food developer

2017 – 2019 2 roky a 6 měsíců

Vývoj a zavádění nových výrobků na trh, příprava a vedení senzorických zkoušek nových produktů, kontrola kvality surovin na pobočkách, interní audity. Majitel Crocodille vlastní i koncept Bageterie Boulevard a Pizza 360. Výše zmíněné činnosti byly částečně prováděny ve všech zmíněných konceptech.

Jazyky

angličtinapokročilý začátečník

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

Chytrý telefon AndroidZkušený

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Pokročilý

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý

Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený

Internetový prohlížeč a e-mailZkušený

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Ochota učit se

Pracovitost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Mohu nabídnout

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Kurzy

Správná výrobní a hygienická praxe, HACCP

Jednalo se o 7 hodinový kurz pod vedením UniConsultingu. Jejíž výstup je opětovné prodloužení možnosti školení ostatních zaměstnanců v rámci SVHP a HACCPu.

duben 2024

Školení pod taktovkou Barentzu

Firma Barentz se kterou spolupracuji při hledání nových komponent a surovin do výrobků často pořádá školení v němž jsou představovány novinky v sortimentu. Tyto novinky úspěšně zapojuji do svých produktů a tím získávám konkurenční výhodu.

2024

Zájmy

Aktivní životní styl, koně, četba, vzdělávání a sporty

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45