Ludmila C. 24 let , životopis 1226697
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Barman/ka Číšník/servírka Pracovník call centra Prodejce zájezdů Recepční v cestovním ruchu Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Zaměstnanec provozu restaurace Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Vyučení bez maturity
Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace
Hotelnictví
září 2015 – červen 2017Vyučení
Praxe 6 let a 9 měsíců
Bensen s.r.o.
Servírka/Barmanka
září 2023 – březen 2024 7 měsíců
Obsluha hostů, debarass, řešení požadavků hosta po telefonu, prostírání rezervací, usazování hostů, inventury, péče o vzhled restaurace, balení take-away jídla, Foodory a vyřizování objednávek na našem e-shopu restaurace, komunikace s kuchaři, ochutnávky jídla, každodenní reporty provozní, doplňování skladů, objednávání zboží, příprava teplých nápojů, čepování piva, výroba fresh nápojů, rauty, oslavy, aranžování prostoru pro danou rezervaci s náročnější výzdobou, péče o chladicí boxy se zbožím pro bar a restauraci a péče o pivní box s bečkama a tankama
SteakHouse K1 Pizzerie
Servírka/Barmanka
červen 2023 – září 2023 4 měsíce
Komunikace s hosty (osobně, mailem i telefonicky), objednávání, kasírování, debaras a úklid celé restaurace, znalost jídelního i nápojového lístku zpaměti, vědět z čeho, co a jak se připravuje, pomoc při inventurách, balení a kompletace objednávek sebou,
Pizzeria Ristorante La Patas
Vedoucí směny
listopad 2020 – květen 2023 2 roky a 7 měsíců
Úzká spolupráce s kuchyní a manažerem, zodpovědnost za náš tým (směnu), za peníze, sklady, objednávky zboží a platby za zboží, převzetí zboží, zaučování nového personálu, plánovat směny brigádníkům, kontrolovat dovolenou a případně sehnat záskok
Cola-Transport s.ro.
Provozní restaurace a penzionu
srpen 2018 – říjen 2020 2 roky a 3 měsíce
Komunikace se zákazníky, objednávky zboží do kuchyně i plac, sestavování poledního menu, vyřizování rezervací na penzion, do restaurace, na bowling, rezervace se speciálními požadavky nebo nad 20osob, každodenní report šéfové a ráno meeting s celou směnou, řekli jsme si co bylo špatně, co se naopak povedlo, prošli jsme recenze, stížnosti a pochvaly, pořádání veškerého školení pro personál, vzdělávací kurzy, komunikace s placem i s kuchyní, kalkulace jídla a v případně vlastního baru (svatba) se řešilo špuntovné
Cola-Transport s.r.o.
Číšník/servírka
červenec 2017 – červenec 2018 1 rok a 1 měsíc
obsluha hostů, inventury, práce na recepci, check-in a check-out, obsluha snídaní, příprava teplých nápojů a limonád , čepování piva, zodpovědnost za hotovost, roznos jídla a pití
Jazyky
angličtinapokročilý začátečník
češtinavýborná
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
MacOSZkušený
Chytrý telefon AndroidExpert
Chytrý telefon Apple iOSExpert
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Začátečník
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailExpert
MS OutlookZačátečník
Psaní všemi desetiPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Další dovednosti
organizace práce (stanovení priorit), nenechávat rozdělanou práci na jindy, čistota, smysl pro detail, věčně dobrá nálada
Kurzy
Příprava Dallmayr kávy
Školení, čištění kávovaru a trysek, šlehání mléka, kolik (g) kávy a kolik (ml) vody, kolik (sek) téct voda, jak využít zbylé našlehané mléko, 27 možností servisu, jak kávu podávat
listopad 2021
Plzeňský prazdroj školení
Školení, péče o trubky, kohouty, těsnění, sítka, kde skladovat bečky, při jaké teplotě, jak správně načepovat jaký druh piva, jak správně umýt pivní sklo
červenec 2019
Prezentace vín Lechovické vinné sklepy
Školení, prezentace před hosty u stolu, otevírání láhve vína a prosecca, jaké víno podávat k jakému jídlu, co podávat k vínu, jak poznat špatný korek a víno, jak se v takové situaci před hostem zachovat, jaké informace při prezentaci hostovi říct a které jsou naopak zbytečné, skladování bíleho a červeného vína, při jaké teplotě, kdy je tubus zbytečný, bez příručníku nechodit prezentovat žádnou láhev
duben 2017