Foto: Ludmila C.
ID 1226697

Ludmila C. 24 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Vyučení bez maturity

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace

Hotelnictví

září 2015 – červen 2017Vyučení

Praxe 6 let a 9 měsíců

Bensen s.r.o.

Servírka/Barmanka

září 2023 – březen 2024 7 měsíců

obsluha hostů, rezervace, debarass, úklid baru a restaurace, výnos jídel, komunikace s lidmi, telefonování, čepování piva, výroba limonád, příprava teplých nápojů, inventury, zodpovědnost za hotovost

SteakHouse K1 Pizzerie

Servírka/Barmanka

červen 2023 – září 2023 4 měsíce

obsluha hostů, výnos jídla, příprava limonád, teplých nápojů, čepování piva, úklid prostor, objednávání, kasírování, komunikace s lidmi, telefonické objednávky, rezervace, debarass

Pizzeria Ristorante La Patas

Vedoucí směny

listopad 2020 – květen 2023 2 roky a 7 měsíců

vedení týmu 5-7lidí, komunikace s kuchyní, manažerem restaurace a zákazníky, inventury, objednávání a kontrola zboží, telefonický a osobní kontakt s lidmi, zaučování brigádníků, rozpis směn, zodpovědnost za hotovost, zboží a provoz restaurace, debarass, usazování hostů, kasírování, obsluha, počítání tržby, výplata brigáníkům, hledání zaměstnanců, rozvrh práce, apod..

Cola-Transport s.ro.

Provozní restaurace a penzionu

srpen 2018 – říjen 2020 2 roky a 3 měsíce

Komunikace se zákazníky, objednávky zboží do kuchyně i plac, sestavování poledního menu, vyřizování rezervací na penzion, do restaurace, na bowling, rezervace se speciálními požadavky nebo nad 20osob, každodenní report šéfové a ráno meeting s celou směnou, řekli jsme si co bylo špatně, co se naopak povedlo, prošli jsme recenze, stížnosti a pochvaly, pořádání veškerého školení pro personál, vzdělávací kurzy, komunikace s placem i s kuchyní, kalkulace jídla a v případně vlastního baru (svatba) se řešilo špuntovné

Cola-Transport s.r.o.

Číšník/servírka

červenec 2017 – červenec 2018 1 rok a 1 měsíc

obsluha hostů, inventury, práce na recepci, check-in a check-out, obsluha snídaní, příprava teplých nápojů a limonád , čepování piva, zodpovědnost za hotovost, roznos jídla a pití

Jazyky

angličtinapokročilý začátečník

češtinavýborná

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený

MacOSPokročilý

MS Windows XP / Vista / 7Expert

Chytrý telefon AndroidExpert

Chytrý telefon Apple iOSExpert

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Expert

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený

Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený

Internetový prohlížeč a e-mailExpert

MS OutlookPokročilý

Psaní všemi desetiZkušený

Grafické a konstrukční programy

Adobe InDesignPokročilý

CanvaZkušený

Fusion 360Pokročilý

InventorPokročilý

Tvorba obsahu a online marketing

Creator StudioPokročilý

E-mail marketingPokročilý

Google AnalyticsPokročilý

Google search consolePokročilý

Marketing na sociálních sítíchZačátečník

Střih videaZačátečník

Tvorba animacíZačátečník

WordPress / CMSPokročilý

Úprava fotekZkušený

Další programy a počítačové znalosti

iOs, web.prohlížeče, aplikace, dat.schránka, portál občana, vyhledávání informací

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Další dovednosti

organizace, stanovení priorit, smysl pro pořádek, detail a humor, řešení konfliktů, komunikace, kompromisy

Kurzy

Příprava Dallmayr kávy

Školení, čištění kávovaru a trysek, šlehání mléka, kolik (g) kávy a kolik (ml) vody, kolik (sek) téct voda, jak využít zbylé našlehané mléko, 27 možností servisu, jak kávu podávat

listopad 2021

Plzeňský prazdroj školení

Školení, péče o trubky, kohouty, těsnění, sítka, kde skladovat bečky, při jaké teplotě, jak správně načepovat jaký druh piva, jak správně umýt pivní sklo

červenec 2019

Prezentace vín Lechovické vinné sklepy

Školení, prezentace před hosty u stolu, otevírání láhve vína a prosecca, jaké víno podávat k jakému jídlu, co podávat k vínu, jak poznat špatný korek a víno, jak se v takové situaci před hostem zachovat, jaké informace při prezentaci hostovi říct a které jsou naopak zbytečné, skladování bíleho a červeného vína, při jaké teplotě, kdy je tubus zbytečný, bez příručníku nechodit prezentovat žádnou láhev

duben 2017

Zájmy

In-line bruslení, seriály, tetování, cestování, sebezdokonalování, informovanost, čas pro sebe a přátelé

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45