J. P. , životopis 692776
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
OHS Turnov, Turnov Hotelnictví
Hotelnictví (Hotelnictví a cestovní ruch)
září 2002 – červen 2006SŠ s maturitou
Praxe 16 let
Panstvi Dlouhá Lhota
Executive Chef
duben 2021 – únor 2024 2 roky a 11 měsíců
Vedení 30 členného týmu. Zodpovědnost za catering, hotelovou restauraci a zámeckou restauraci se snídaněmi. Vytváření novych pokrmů, specialit a eventu. Tvorba kompletního zámeckého konceptu. Práce s hotelovým systémem ABX. UKÁZKA MÉ PRÁCE: Instagram: _johnny_the_cook_
Fusion Restaurant Sanduga
Restaurant Manager
leden 2020 – listopad 2021 1 rok a 11 měsíců
Zodpovědnost za nově otevřenou restauraci. Nastavení prodejních cílů, marketingu a dohled nad ziskovostí restaurace. Nábor nových zaměstnanců a jejich proškolení. Kontrola a řízení nákladů, dohled nad dodržováním rozpočtu, statistiky a rozbor tržeb. Spolupráce na online marketingu a eventech. Nastavování business plánů na každý měsíc. Dodržování a kontrola BOZP a HACCP. Práce se systémem Storyous.
YAM -YAM Central Food Service s.r.o RH company s.r.o
Provozní manager
červen 2019 – prosinec 2019 7 měsíců
Zodpovědnost za 2 centrály zaměřené na rozvoz Asijského kuchyně po celé Praze. Vedení společnosti RH company s.r.o která dodává Fresh jídla a Sushi velkoodběratelům Billa, Rohlík, Sodexo apod. Vedení 80 členného týmu, nastavování systematiky a koordinace provozu. Sestavování motivačních balíčků. Zaškolování nového personálu. Vyhledávání nových obchodních příležitostí. Kompletní nastavování a vedení skladového hospodářství. Zodpovědnost za inventarizaci surovin a majetku, tvorba kalkulací a nastavení cen. Týdenní Reporting, odpovědnost za ziskovost a plnění nastavených cílů. Zodpovědnost za HACCP a BOZP. Práce s účetním programem Orion a Storyous.
Vršovická Kozlovna
Restaurant Manager
listopad 2018 – květen 2019 7 měsíců
Zodpovědnost za provozovny: Vršovická Kozlovna a Kozlův Pivní Bar. Zajištění hladkého chodu a provozu obou restaurací. Sledování finančních výsledků, zpracování analýzy, zodpovědnost za celkovou profitabilitu restaurací. Nastavování cen a kontrola marží. Vedení 20 členného týmu, trénink zaměstnanců, plánování směn. Práce s restauračním systémem Ar Keeper. Vedení skladového hospodářství (zodpovědnost za inventarizaci surovin a majetku, příprava podkladů pro výplaty a účetnictví). Nastavování bussines plánu a zodpovědnost za plnění daných cílů. Zodpovědnost za HACCP a BOZP.
Kozlovna Beroun
Restaurant Manager
srpen 2015 – říjen 2018 3 roky a 3 měsíce
Zodpovědnost za provozovny: Kozlovna Beroun, Hospůdka u Jungmanna a cateringovou agenturu PUBZI Catering. Vedení 30 členného týmu. Řízení restaurací a plná zodpovědnost za jejich chod a hospodaření. Tvorba menu a celkové nabídky restaurace. Administrativa spojená s chodem restaurace. Spolupráce s dodavateli. Kontrola dodržování pracovních postupů, hygienických předpisů a zásad systému kritických bodů (HACCP) a BOZP. Nábor, řízení a motivace zaměstnanců. Schůzky se zákazníky, plánování a realizace akcí. Práce s restauračním systémem Comar.
Sport Relax areál BOZEŇOV s.r.o
F & B manager
březen 2014 – červenec 2015 1 rok a 5 měsíců
Organizace indoorových a outdoorových akcí. Vedení 25 členného týmu. Organizace společenských akcí (vernisáže, módní přehlídky s večerní degustací). Zodpovědnost za cateringové akce. Organizace a zabezpečení veškerých administrativních úkolů ve spolupráci se šéfkuchařem - příprava jídelních lístků, souhrn služeb pro banket, nápojové lístky, apod. Spolupráci při vypracování obchodního a marketingového plánu hotelu a příprava rozpočtu oddělení. Reporting a analýza výstupů z informačních systémů, které úsek FB spravuje a předávání reportingů dle požadavků ředitele hotelu a vedení společnosti. Kontrola a řízení nákladů a porovnání s rozpočtem, statistiky a rozbor tržeb. Pravidelné plánování operativních meetingů včetně kontroly splněných úkolů. Práce s hotelový systémem Restis.
OSVČ
Majitel/ředitel hotelu a restaurace
leden 2012 – únor 2014 2 roky a 2 měsíce
Řízení dvou provozoven, které jsem měl v pronájmu: Hotel Pošta v Černém Dole a Penzion Tábor u Lomnice nad Popelkou.
SEMINÁRNÍ HOTELY s.r.o
F&B Manager
březen 2010 – prosinec 2011 1 rok a 10 měsíců
Sestava jídelních lístků, kalkulace, z části marketing, práce s hotelovým systémem AGNIS. Vedení 15 členného týmu.
PIZZERIE VERDE ROSA
Kuchař
leden 2009 – únor 2010 1 rok a 2 měsíce
Příprava Italských pokrmů, pizzy a domácích těstovin.
WELLNESS HOTEL SVORNOST
Kuchař
březen 2008 – prosinec 2008 10 měsíců
Příprava hotových a minutkových pokrmů, rauty, bankety.
Jazyky
němčinazačátečník
angličtinazačátečník
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Další programy a počítačové znalosti
Restaurační systémy : Comar - začátečník, Agnis - začátečník, Restis - pokročily, účetní program Orion - začátečník, Stroyous - pokročilý
Kurzy
Školení od společnosti MAKRO Cash & carry s.r.o.
Trendy moderní gastronomie.
duben 2015
Gastronomický seminář - vařte trendy s moderními technologiemi
Moderní vaření SOUS - VIDE, KONFITOVÁNÍ a použití v praxi. Bezezbytkové vaření.
říjen 2014
RH Plus Marketing
Základní systematika marketingu, základy facebook marketingu.
květen 2014