
V. P. , životopis 820652
Vzdělání Vyučení bez maturity
Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb Svazu českých a moravských spotřebních družstev Šilheřovice,s.r.o
Kuchař-číšník
1999 – 2002Vyučení
Praxe 20 let a 3 měsíce
CP*******ity
Cluster Executive Chef
leden 2020 – dosud 5 let a 7 měsíců
odpovědnost za vedení dvou hotelu společnosti CPI Hotel
Qu**********
Executive Chef - Šefkuchář
leden 2019 – dosud 6 let a 7 měsíců
Práce na pozici šefkuchaře ,odpovědnost za 20 zaměstnanců kuchyně, myčky a skladu, rozpis a plánovaní směn, objednávky, skladové hospodářství příjem a výdej ve skladě v systému Savarin, kontrola nad dodržováním hygienických norem HACCP, vedení pohovoru, tvorba AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering,
Pa********
Executive chef - Šefkuchář
červen 2017 – leden 2019 1 rok a 8 měsíců
Práce na pozici šefkuchaře ,odpovědnost za 15 zaměstnanců kuchyně, myčky a skladu, rozpis a plánovaní směn, vedení pohovoru, objednávky, skladové hospodářství příjem a výdej ve skladě v systému Savarin, kontrola nad dodržováním hygienických norem HACCP, vedení pohovoru, tvorba AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering,
Im*********.s.
Executive Chef - Šefkuchář
září 2013 – květen 2017 3 roky a 9 měsíců
Práce na pozici šefkuchaře ,odpovědnost za 20 zaměstnanců kuchyně, myčky a skladu, rozpis a plánovaní směn, objednávky, skladové hospodářství příjem a výdej ve skladě v systému Savarin, kontrola nad dodržováním hygienických norem HACCP, vedení pohovoru, tvorba AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering,
Ca*******ava
Senior Sous Chef
květen 2009 – září 2013 4 roky a 5 měsíců
Práce na pozici zástupce šefkuchaře ,odpovědnost za 10 zaměstnanců kuchyně, rozpis a plánovaní směn, objednávky, skladové hospodářství příjem a kontrola surovin, kontrola nad dodržováním hygienických norem systému HACCP, podílení se na tvorbě AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering
Ma*****dná
Senior Sous Chef
únor 2009 – květen 2009 4 měsíce
Příprava a otevření restaurace na PGA Tour v Golfovém resortu Čeladná
Go**********
Chef de partie
březen 2008 – únor 2009 1 rok
Práce na pozici chef de partie v hotelu Hilton Old Town Alacarte kuchyně restaurace Maze *Michelinské restaurace. Pod vedením Jason Atherthon a Phill Carmichael
Mi**********
Šéfkuchař
květen 2005 – březen 2008 2 roky a 11 měsíců
Práce na pozici šefkuchaře ,odpovědnost za 10 zaměstnanců kuchyně, rozpis a plánovaní směn, objednávky, skladové hospodářství příjem a výdej ve skladě v systému Alto, kontrola nad dodržováním hygienických norem HACCP, vedení pohovoru, tvorba AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering, Podílení se na otevření nových hotelu společnosti Ehrlich a Michael
Jazyky
němčinazačátečník
polštinazačátečník
angličtinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Grafické a konstrukční programy
Adobe Photoshop
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
PERFORMANCE MANAGEMENT AND COMPETENCY BASED INTERWING SKILLS TRAINING
Holandsko,team Leader
listopad 2017
AHR Koučovaní v oblasti cestovního ruchu
Kurz jak vést, motivovat a koučovat zaměstnance
duben 2014
AHR komunikační dovednosti a efektivní komunikace pro oblast cestovního ruchu
komunikace a vedení lidi CZ.1.04/1.1.00/84.00001
březen 2013
Kurz pedagogické způsobilosti
KUrz Ostravské univerzity jak pracovat se studenty , Pedagogické minimum
červen 2012
Certifikát ve školení a zavadění systému kritických bodů HACCP
HACCP
červen 2012
Supervisory Training And Resource Program
Carlson Rezidor Hotel Group kurz zaměřen prosadit ve firmě vlastní projekt.
červen 2011