Není foto: V. P.
ID 820652

V. P.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Je nám líto, tato osoba aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky. Podívejte se na podobné uchazeče, kteři by Vás mohli zajímat

Vzdělání Vyučení bez maturity

Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb Svazu českých a moravských spotřebních družstev Šilheřovice,s.r.o

Kuchař-číšník

1999 – 2002Vyučení

Praxe 20 let a 3 měsíce

CP*******ity

Cluster Executive Chef

leden 2020 – dosud 5 let a 7 měsíců

odpovědnost za vedení dvou hotelu společnosti CPI Hotel

Qu**********

Executive Chef - Šefkuchář

leden 2019 – dosud 6 let a 7 měsíců

Práce na pozici šefkuchaře ,odpovědnost za 20 zaměstnanců kuchyně, myčky a skladu, rozpis a plánovaní směn, objednávky, skladové hospodářství příjem a výdej ve skladě v systému Savarin, kontrola nad dodržováním hygienických norem HACCP, vedení pohovoru, tvorba AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering,

Pa********

Executive chef - Šefkuchář

červen 2017 – leden 2019 1 rok a 8 měsíců

Práce na pozici šefkuchaře ,odpovědnost za 15 zaměstnanců kuchyně, myčky a skladu, rozpis a plánovaní směn, vedení pohovoru, objednávky, skladové hospodářství příjem a výdej ve skladě v systému Savarin, kontrola nad dodržováním hygienických norem HACCP, vedení pohovoru, tvorba AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering,

Im*********.s.

Executive Chef - Šefkuchář

září 2013 – květen 2017 3 roky a 9 měsíců

Práce na pozici šefkuchaře ,odpovědnost za 20 zaměstnanců kuchyně, myčky a skladu, rozpis a plánovaní směn, objednávky, skladové hospodářství příjem a výdej ve skladě v systému Savarin, kontrola nad dodržováním hygienických norem HACCP, vedení pohovoru, tvorba AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering,

Ca*******ava

Senior Sous Chef

květen 2009 – září 2013 4 roky a 5 měsíců

Práce na pozici zástupce šefkuchaře ,odpovědnost za 10 zaměstnanců kuchyně, rozpis a plánovaní směn, objednávky, skladové hospodářství příjem a kontrola surovin, kontrola nad dodržováním hygienických norem systému HACCP, podílení se na tvorbě AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering

Ma*****dná

Senior Sous Chef

únor 2009 – květen 2009 4 měsíce

Příprava a otevření restaurace na PGA Tour v Golfovém resortu Čeladná

Go**********

Chef de partie

březen 2008 – únor 2009 1 rok

Práce na pozici chef de partie v hotelu Hilton Old Town Alacarte kuchyně restaurace Maze *Michelinské restaurace. Pod vedením Jason Atherthon a Phill Carmichael

Mi**********

Šéfkuchař

květen 2005 – březen 2008 2 roky a 11 měsíců

Práce na pozici šefkuchaře ,odpovědnost za 10 zaměstnanců kuchyně, rozpis a plánovaní směn, objednávky, skladové hospodářství příjem a výdej ve skladě v systému Alto, kontrola nad dodržováním hygienických norem HACCP, vedení pohovoru, tvorba AlaCarte menu, poledního menu, svatby, konference, catering, Podílení se na otevření nových hotelu společnosti Ehrlich a Michael

Jazyky

němčinazačátečník

polštinazačátečník

angličtinamírně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows XP / Vista / 7

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Grafické a konstrukční programy

Adobe Photoshop

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Kurzy

PERFORMANCE MANAGEMENT AND COMPETENCY BASED INTERWING SKILLS TRAINING

Holandsko,team Leader

listopad 2017

AHR Koučovaní v oblasti cestovního ruchu

Kurz jak vést, motivovat a koučovat zaměstnance

duben 2014

AHR komunikační dovednosti a efektivní komunikace pro oblast cestovního ruchu

komunikace a vedení lidi CZ.1.04/1.1.00/84.00001

březen 2013

Kurz pedagogické způsobilosti

KUrz Ostravské univerzity jak pracovat se studenty , Pedagogické minimum

červen 2012

Certifikát ve školení a zavadění systému kritických bodů HACCP

HACCP

červen 2012

Supervisory Training And Resource Program

Carlson Rezidor Hotel Group kurz zaměřen prosadit ve firmě vlastní projekt.

červen 2011

Zájmy

Rodina a sebevzdělávaní, food styling, silniční cyklistika, sport , cestovaní, literatura, fotografováni, Homebrewing,

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá
8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45