Ing. Adriana B. 31 let , životopis 1516487
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Chemický inženýr Chemik Kontrolor v chemickém průmyslu Kontrolor v potravinářské výrobě Kontrolor v zemědělství Kvalitář Laborant v chemii a potravinářství Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Technik potravninářské výroby Vedoucí / manažer laboratoře Zobrazit vše
Možná spolupráce
Práce na směny
Běžná pracovní doba
Práce z domova
Nevyžaduji, ale mám možnost: příležitostně, částečně
Vzdělání Vysokoškolské
Univerzita Pardubice - Fakulta chemicko-technologická
Hodnocení a analýza potravin
2017 – 2019Vysokoškolské
Univerzita Pardubice - Fakulta chemicko-technologická
Hodnocení a analýza potravin
2014 – 2017Bakalářské
Gymnázium Polička
Gymnázium (4leté)
2010 – 2014SŠ s maturitou
Praxe 7 let a 6 měsíců
Ma*********ená
čerpání RD, MD
2023 – 2026 3 roky a 6 měsíců
plánování aktivit, péče o dítě
Ká*****ice
Manažer kvality
2021 – 2023 2 roky a 6 měsíců
Externí audity (IFS, ..)
Ká*****ice
Vedoucí laboratoře
2019 – 2021 2 roky a 6 měsíců
Zajištění chodu podnikové laboratoře, komunikace s dozorovými orgány, spolupráce s externí laboratoří, interní audity, legislativní značení obalů,..
Jazyky
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon AndroidZkušený
Chytrý telefon Apple iOSZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookPokročilý
ERP a účetní software
HeliosPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Ochota učit se
Pracovitost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Kurzy
Označování potravin + aktuální novinky nejen v legislativě
2022
Nové požadavky normy IFS FOOD, verze č. 7
2021
Označování potravin pro pokročilé
2020
Interní auditor systémů kvality a bezpečnosti potravin dle BRC/IFS/FSSC
2019
Udržování systému HACCP
2019