Foto: Eva H.
ID 793972

Eva H. 41 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

Obchodní Akademie

všeobecné zaměření

1997 – 2001SŠ s maturitou

Praxe 21 let a 5 měsíců

Lidl v.o.s.

Zástupce manažera prodejny- vedoucí směny

září 2022 – květen 2024 1 rok a 9 měsíců

Řízení směn, plánování směn, dohled nad efektivitou směn, dohled nad dostupností zboží. Zadávání úkolů během směny, plánování akcí, řešení reklamací a reklamací. Sledování plnění stanovených cílů, objednávání zboží. Kontrola čerstvosti. Dodržování BOZP, PO a HACCP. Příjem a vrácení zboží.

Brigádně

Event Specialist, číšník

2022 – dosud 2 roky a 5 měsíců

Dlouhodobé pracuji brigádně ako servírka a event specialista na různých akcích od svateb po večírky, tiskové konference a podobně.

ALZA a.s.

Shift Manager

leden 2022 – září 2022 9 měsíců

koordinace týmu cca 20-50 lidí, plánování směn, plnění stanovených cílů, motivace lidí k lepším výkonům, práce s interním SW a skladovými systémy, práce s tabulkami, statistikami a procesy, práce s HR při výběru nových zaměstnanců, hledání lepších způsoby, jak dosáhnout výsledků, školení nových zaměstnanců

Lego Group s.r.o.

Warehouse Senior Team Coordinator

červen 2020 – leden 2022 1 rok a 8 měsíců

Nastavení a příprava elementárních LEGO sad pro externí zákazníky Práce se skenovacím terminálem (práce v interním programu,) Výstupní kontrola - ruční převažování hotových výrobků Školení agenturních zaměstnanců v rámci jejich náplně - koordinace práce, zadávání úkolů a dohled nad prací Komunikace s pracovní agentury Provádění průběžných kontrol a inventur skladu Zodpovědnost za docházkovou agendu přidělených zaměstnanců (velikost týmu do 25 lidí) Dohled Dodržování kvality a produktivity Řešení havarijních incidentů při výrobě Práce s Excelem a SAP

GO Parking s.r.o.

Assistant Operations Manager

březen 2019 – červenec 2020 1 rok a 5 měsíců

Tuto pozici je těžké ve zkratce popsat. Je to v podstatě práce jakéhokoli druhu. Mezi mé hlavní úkoly patří HR, kde mám na starosti nábor nových zaměstnanců na sezonu, zpracování či přípravu mezd pro externí mzdovou účetní, zpracování docházky, vytvoření rozvrhu směn pro 17 lidí v mimosezóně pro 40 osob v sezóně . Mezi mé další povinnosti patří vyřizování pojistných událostí na parkovišti, což obnáší vedení veškeré papírování včetně jednání s pojišťovnou. Provozuji také horkou linku a infomail, kde řeším reklamace, storna a požadavky klientů s ohledem na poskytování našich služeb. Obecně řečeno dělám vše, co je v provozu potřeba.

Lego Group s.r.o.

production operator-trainer

2013 – 2020 7 let a 6 měsíců

Výroba Lega, zadávání dat do PC, řízení výrobní linky, dodržování výrobních norem, dodržování kvality a bezpečnosti, zlepšování výrobního procesu, školení nových zaměstnanců, komunikace s vedoucím a předávání informací dál. Motivování lidí ke splnění výrobních plánů.

Accuro Brandschutzanlagen, s.r.o

assistent účetního

2009 – 2011 2 roky a 6 měsíců

zadávání dat do účetního programu Pohoda, fakturace, příprava na DPH, zpracování podkladů pro mzdovou agendu, jednání s úřady, zadávání plateb do banky, zajištění chodu kanceláře. Vytváření nabídek.

Slavíček s.r.o.

asisten účetního, fakturant

2008 – 2009 1 rok a 6 měsíců

PC work, data entry into programs (Pohoda,Altus Vario,Xaverius) preparation for VAT, attendance management and preparation for payroll processing, ensuring office operation, data entry into the internal system, issuing invoices, handling client complaints

Bowlingové centrum

manager

2005 – 2007 2 roky a 6 měsíců

práce s PC (skladový systém Agnis) tvorba objednávek, tvorba nabídek, motivace lidí, organizace akcí od A do Z, vedení daňové evidence. Řešení stížností zákazníků v případě nespokojenosti s akcemi nebo prací personálu. Komunikace s hlavní účetní.

Cyklura bar

Číšník/servírka

2004 – 2005 1 rok a 6 měsíců

jednání s dodavateli, řízení zásob, barový servis.

Riegelein s.r.o.

Vedoucí výrobní linky

2003 – 2004 1 rok a 6 měsíců

Zodpovědnost za výrobní linku čokolády. Plnění plánu, řešení jednoduchých oprav na lince. Vést a motivovat lidi.

Belgie, Švýcarsko

mushroom picking, café service

2001 – 2003 2 roky a 6 měsíců

Vystudoval jsem střední školu, chtěl jsem na chvíli do světa, tak jsem odjel na rok a půl do Belgie na houby. Byla to neuvěřitelná zkušenost, jak manuálně pracovat, tak poznávat jinou kulturu. Pak jsem odjel na pár měsíců do Švýcarska, kde jsem pracoval v kavárně. Po návratu zpět na Slovensko jsem si udělal malou pauzu u mámy a pak jsem jel zkusit štěstí do Čech. Z původní brigády na pár měsíců se mi stala Česká republika domovem a bydlím zde natrvalo.

Jazyky

angličtinastředně pokročilá

češtinavýborná

slovenštinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Kurzy

Accredited accounting course

2010

Zájmy

OCR závodění je pro mě a moji rodinu velkým koníčkem, který mi dokonale čistí hlavu. Také miluji čtení a přírodu. Volný čas rádi trávíme se psem a dětmi v přírodě.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45