Jiří M. 34 let , životopis 1197871
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Šéfkuchař Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní
Možná spolupráce
Práce na směny
Běžná pracovní doba
Práce z domova
Ne
Vzdělání Vyučení bez maturity
Sou a Soš Teplice nad Metuji
Kuchař - číšník (Kuchař - kuchařka)
září 2007 – červen 2011Vyučení
Praxe 13 let a 2 měsíce
Lo*********ria
Vedoucí / manažer restaurace
říjen 2025 – dosud 3 měsíce
Vedl jsem každodenní provoz restaurace a koordinoval práci obsluhy, kuchyně i dalších úseků. Zodpovídal jsem za dodržování hygienických a provozních standardů a za vysokou kvalitu služeb. Řídil jsem tým zaměstnanců, včetně náboru, školení a plánování směn. Zajišťoval jsem objednávky, komunikaci s dodavateli a kontrolu nákladů. Podílel jsem se na marketingových aktivitách a rozvoji restaurace.
Lo*********ria
Šéfkuchař
květen 2024 – říjen 2025 1 rok a 6 měsíců
Řídil jsem kuchyňský provoz a zodpovídal za přípravu jídel podle stanovených standardů kvality. Tvořil jsem menu, navrhoval sezónní nabídky a dohlížel na food cost. Vedl jsem tým kuchařů, zajišťoval jejich školení a plánoval směny. Zodpovídal jsem za objednávky surovin, kontrolu zásob a komunikaci s dodavateli. Dbal jsem na dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů v kuchyni.
Le*****kou
Šéfkuchař
2023 – 2023 6 měsíců
Řídil jsem kuchyňský provoz a zodpovídal za přípravu jídel podle stanovených standardů kvality. Tvořil jsem menu, navrhoval sezónní nabídky a dohlížel na food cost. Vedl jsem tým kuchařů, zajišťoval jejich školení a plánoval směny. Zodpovídal jsem za objednávky surovin, kontrolu zásob a komunikaci s dodavateli. Dbal jsem na dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů v kuchyni
Ve*****nov
Souschef
2022 – 2023 1 rok a 6 měsíců
Podporoval jsem šéfkuchaře při řízení kuchyňského provozu a zajišťoval plynulý chod směn. Dohlížel jsem na přípravu jídel, kontrolu kvality a dodržování kuchařských standardů. Vedl jsem tým během nepřítomnosti šéfkuchaře a koordinoval práci kuchařů. Podílel jsem se na tvorbě menu, plánování výroby a kontrole food costu. Zodpovídal jsem za objednávky surovin, správu zásob a dodržování hygienických pravidel.
Ap*****kou
Kuchař
2020 – 2021 1 rok a 6 měsíců
Připravoval jsem pokrmy podle stanovených receptur a standardů kvality. Zajišťoval jsem správné zacházení se surovinami a jejich efektivní využití. Spolupracoval jsem s týmem kuchyně a podílel se na plynulém chodu směn. Dodržoval jsem hygienické a bezpečnostní předpisy v kuchyni. Podílel jsem se na údržbě pracovního prostředí, inventurách a přípravě mise en place.
En*******kou
Souschef
2018 – 2020 2 roky a 6 měsíců
.Podporoval jsem šéfkuchaře při řízení kuchyňského provozu a zajišťoval plynulý chod směn. Dohlížel jsem na přípravu jídel, kontrolu kvality a dodržování kuchařských standardů. Vedl jsem tým během nepřítomnosti šéfkuchaře a koordinoval práci kuchařů. Podílel jsem se na tvorbě menu, plánování výroby a kontrole food costu. Zodpovídal jsem za objednávky surovin, správu zásob a dodržování hygienických pravidel.
Le*****kou
Šéfkuchař / vedoucí manažer
2014 – 2017 3 roky a 6 měsíců
Řídil jsem kuchyňský provoz a zodpovídal za přípravu jídel podle stanovených standardů kvality. Tvořil jsem menu, navrhoval sezónní nabídky a dohlížel na food cost. Vedl jsem tým kuchařů, zajišťoval jejich školení a plánoval směny. Zodpovídal jsem za objednávky surovin, kontrolu zásob a komunikaci s dodavateli. Dbal jsem na dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů v kuchyni
Pi*********rno
Kuchař
2012 – 2014 2 roky a 6 měsíců
Připravoval jsem pokrmy podle stanovených receptur a standardů kvality. Zajišťoval jsem správné zacházení se surovinami a jejich efektivní využití. Spolupracoval jsem s týmem kuchyně a podílel se na plynulém chodu směn. Dodržoval jsem hygienické a bezpečnostní předpisy v kuchyni. Podílel jsem se na údržbě pracovního prostředí, inventurách a přípravě mise en place.
Pe*********ice
Kuchař
2011 – 2013 2 roky a 6 měsíců
Připravoval jsem pokrmy podle stanovených receptur a standardů kvality. Zajišťoval jsem správné zacházení se surovinami a jejich efektivní využití. Spolupracoval jsem s týmem kuchyně a podílel se na plynulém chodu směn. Dodržoval jsem hygienické a bezpečnostní předpisy v kuchyni. Podílel jsem se na údržbě pracovního prostředí, inventurách a přípravě mise en place.
Jazyky
angličtinazačátečník
němčinapokročilý začátečník
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený
Chytrý telefon Apple iOSZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookZkušený
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)