Ing. Michaela S. 28 let , životopis 1184655
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Hradec Králové + 30 km ochota dojíždět Mapa Náchod + 30 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Administrativní pracovník Asistentka Kontrolor v potravinářské výrobě Kontrolor v zemědělství Kvalitář Obchodní referent Ošetřovatel/chovatel zvířat Pracovník výzkumu a vývoje - chemie, potraviny Technolog potravinářské výroby Zootechnik Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Agronomická fakulta MENDELU Brno
Krmivářství
září 2021 – červen 2023Vysokoškolské
Agronomická fakulta MENDELU Brno
Zootechnika
září 2018 – červen 2021Bakalářské
Gymnázium, Ústí nad Labem, Jateční 22, příspěvková organizace
Čtyřleté gymnázium
září 2012 – červen 2016SŠ s maturitou
Praxe 8 let a 8 měsíců
Fi*******řad
Správce daně
listopad 2025 – dosud 2 měsíce
Kontrola daňových subjektů v celé ČR, DPH, příjmy fyzických osob
St*****kce
Inspektor pro Ústecký a Liberecký kraj
říjen 2023 – listopad 2025 2 roky a 2 měsíce
- inspekce potravinářských provozoven a výroben v terénu - kancelářské práce - řízení vozidla - pravidelné zaškolování se v oblasti potravinářského práva
Če*********.p.
Brigádník v kompletaci zakázek
červen 2019 – leden 2024 4 roky a 8 měsíců
Příprava, vyskladňování a kompletace zakázek dle přidělených pokynů.
Ra*******sko
Obsluha v restauraci
červenec 2016 – červenec 2018 2 roky a 1 měsíc
Starost o zákazníky, jejich potřeby a pohodlí. Příprava potravin a obědů, dále obsluha výdejních stanovišť. Udržování čistého prostředí na pracovišti.
Jazyky
němčinapokročilý začátečník
angličtinapokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
MS Windows XP / Vista / 7Začátečník
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý
MS OutlookPokročilý
Psaní všemi desetiNováček
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Kurzy
Technologie výroby a označování - masné konzervy a polokonzervy
základní informace o způsobech konzervace, negativní vlivy a rizika, legislativní požadavky, označování, vlastní výroba a ochutnávka
prosinec 2024
Zvládání konfliktních situací souvisejících s výkonem kontroly inspektora
vKurz ve spolupráci s Útvarem policejního vzdělávání a služební přípravy; o chování při kontrolách a deeskalace stresových situací
květen 2024
Senzorické zkoušky
základní senzorické zkoušky pro výkon práce inspektora na SZPI
květen 2024