Foto: Martina V.
ID 1255082

Martina V. 51 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Benešov + 30 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek

 Práce na směny

Běžná pracovní doba

 Práce z domova

Nevyžaduji, ale mám možnost: příležitostně

Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou

SOU Podebrady

Číšník, servirka

září 1988 – červen 1992SŠ s maturitou

Praxe 26 let a 1 měsíc

Re*******ice

servírka

září 2020 – dosud 5 let a 4 měsíce

Obsluha: přijímání objednávek, jejich zadávání do pokladního systému, servírování jídel a nápojů Výdej a servis: podávání jídel u stolu, případně dokončování přípravy (např. flambování, tranšírování) Příprava stolů Uvítání hostů Poradenství - doporučování pokrmů a nápojů Debaras: sklízení použitého nádobí a příborů, udržování čistoty stolů. Pokladna: předkládání účtů, přijímání plateb v hotovosti i kartou. Spolupráce: komunikace s kuchyní a barem, koordinace plynulého chodu restaurace. Údržba: péče o nádobí, sklenice, příbory a kontrola zásob

J.*********.s.

manažer recepce fitness centra

březen 2003 – srpen 2020 17 let a 6 měsíců

Vedení týmu recepčních – rozdělování směn, školení, motivace. Organizace provozu recepce – zajištění plynulého chodu, řešení problémů. Komunikace s klienty – nastavování standardů služeb, řešení stížností. Administrativa – evidence docházky, kontrola pokladny, reporting vedení. Spolupráce s dalšími odděleními – trenéři, úklid, management centra.

*****ice

hospodářka školní jídelny

srpen 2002 – únor 2003 7 měsíců

Administrativa a ekonomika: - vedení účetních dokladů, fakturace, pokladna - evidence strávníků, přihlášky a odhlášky obědů - kontrola plateb, práce s bankou či pokladním systémem Objednávky a zásobování: - zajišťování nákupu potravin a materiálu - komunikace s dodavateli, kontrola dodávek - vedení skladové evidence a inventury Organizace provozu: - spolupráce s vedoucí jídelny a kuchařkami - dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních předpisů - podpora při sestavování jídelníčku dle výživových norem Komunikace: - kontakt s rodiči a strávníky ohledně plateb či změn - řešení provozních dotazů a připomínek - spolupráce s vedením školy

*******šov

kuchařka

říjen 1997 – květen 2000 2 roky a 8 měsíců

Příprava jídel Zpracování surovin Výdej stravy Dodržování hygieny Skladové hospodářství Úklid a údržba Komunikace s vedoucí jídelny, hospodářkou a pedagogickým personálem.

Jazyky

němčinazačátečník

ruštinamírně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

Chytrý telefon AndroidZkušený

Chytrý telefon Apple iOSZkušený

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Zkušený

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý

Prezentační program (MS PowerPoint)Začátečník

Internetový prohlížeč a e-mailZkušený

MS OutlookPokročilý

Psaní všemi desetiPokročilý

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Zvládání stresu, práce pod tlakem

Mohu nabídnout

Asertivní jednání

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Tvůrčí (kreativní) myšlení

Manažerské dovednosti

Budování a vedení týmu (leadership)

Kurzy

Škola čepování piva

Úvod do pivní kultury historie značky a tradice českého piva zásady správné péče o pivo a výčepní zařízení. Teorie čepování rozdíly mezi styly čepování: hladinka, šnyt, mlíko, čochtan správná teplota, čistota sklenic a vliv techniky na chuť. Praktický nácvik každý účastník si vyzkouší čepování jednotlivých stylů práce s výčepním kohoutem, správné držení sklenice.

říjen 2023

Zájmy

Ruční práce, kreativní tvoření

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá
8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45