Martina V. 51 let , životopis 1255082
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Merchandiser Obchodní asistent Obchodní referent Obchodní zástupce Produkční Zobrazit vše
Možná spolupráce
Práce na směny
Běžná pracovní doba
Práce z domova
Nevyžaduji, ale mám možnost: příležitostně
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
SOU Podebrady
Číšník, servirka
září 1988 – červen 1992SŠ s maturitou
Praxe 26 let a 1 měsíc
Re*******ice
servírka
září 2020 – dosud 5 let a 4 měsíce
Obsluha: přijímání objednávek, jejich zadávání do pokladního systému, servírování jídel a nápojů Výdej a servis: podávání jídel u stolu, případně dokončování přípravy (např. flambování, tranšírování) Příprava stolů Uvítání hostů Poradenství - doporučování pokrmů a nápojů Debaras: sklízení použitého nádobí a příborů, udržování čistoty stolů. Pokladna: předkládání účtů, přijímání plateb v hotovosti i kartou. Spolupráce: komunikace s kuchyní a barem, koordinace plynulého chodu restaurace. Údržba: péče o nádobí, sklenice, příbory a kontrola zásob
J.*********.s.
manažer recepce fitness centra
březen 2003 – srpen 2020 17 let a 6 měsíců
Vedení týmu recepčních – rozdělování směn, školení, motivace. Organizace provozu recepce – zajištění plynulého chodu, řešení problémů. Komunikace s klienty – nastavování standardů služeb, řešení stížností. Administrativa – evidence docházky, kontrola pokladny, reporting vedení. Spolupráce s dalšími odděleními – trenéři, úklid, management centra.
ZŠ*****ice
hospodářka školní jídelny
srpen 2002 – únor 2003 7 měsíců
Administrativa a ekonomika: - vedení účetních dokladů, fakturace, pokladna - evidence strávníků, přihlášky a odhlášky obědů - kontrola plateb, práce s bankou či pokladním systémem Objednávky a zásobování: - zajišťování nákupu potravin a materiálu - komunikace s dodavateli, kontrola dodávek - vedení skladové evidence a inventury Organizace provozu: - spolupráce s vedoucí jídelny a kuchařkami - dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních předpisů - podpora při sestavování jídelníčku dle výživových norem Komunikace: - kontakt s rodiči a strávníky ohledně plateb či změn - řešení provozních dotazů a připomínek - spolupráce s vedením školy
MŠ*******šov
kuchařka
říjen 1997 – květen 2000 2 roky a 8 měsíců
Příprava jídel Zpracování surovin Výdej stravy Dodržování hygieny Skladové hospodářství Úklid a údržba Komunikace s vedoucí jídelny, hospodářkou a pedagogickým personálem.
Jazyky
němčinazačátečník
ruštinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon AndroidZkušený
Chytrý telefon Apple iOSZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Začátečník
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookPokročilý
Psaní všemi desetiPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Škola čepování piva
Úvod do pivní kultury historie značky a tradice českého piva zásady správné péče o pivo a výčepní zařízení. Teorie čepování rozdíly mezi styly čepování: hladinka, šnyt, mlíko, čochtan správná teplota, čistota sklenic a vliv techniky na chuť. Praktický nácvik každý účastník si vyzkouší čepování jednotlivých stylů práce s výčepním kohoutem, správné držení sklenice.
říjen 2023