Ing. Jana K. 47 let , životopis 1133960
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Bzenec + 10 km ochota dojíždět Mapa Uherské Hradiště + 10 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Administrativní pracovník Kvalitář Obchodní referent Technolog potravinářské výroby
Možná spolupráce
Vzdělání Vysokoškolské
Mendelova univezrita Brno
Chemie a technologie potravin
září 2001 – červen 2007Vysokoškolské
Střední škola potravinářské technologie Bzenec
Technologie potravin
září 1994 – červen 1997SŠ s maturitou
Praxe 8 let a 4 měsíce
Sp*******jov
Sales - Customer Support
březen 2022 – dosud 3 roky a 10 měsíců
• denní komunikace se zákazníkem, zákaznické OTD ( včasnost, úplnost dodávek), vyhodnocování nabídek jejich úspěšnost • spolupráce s oddělením kvality, nákupu a logistiky • zpracování poptávek, zpracování objednávek, cenotvorba • práce v Helios iNuvio
Sp*******jov
Vedoucí oddělení kvality
září 2021 – únor 2022 6 měsíců
• plnění požadavků norem ISO 9100:2018, IATF 16 949 : 2016, a zákaznických požadavků, péče o dodavatele v rámci zabezpečení kvality • tvorba FAI (First Article Inspection), PSW (Part Submission Warrant), PPA (Purchased Part Approval) • řešení dodavatelských (kooperace) i zákaznických reklamací
Fo*********ště
Vedoucí vstupní technické kontroly
září 2017 – srpen 2021 4 roky
• plnění požadavků norem IATF 16 949 : 2016, ISO 14001, VDA 6.2, zákaznických požadavků, péče o dodavatele v rámci zabezpečení kvality • podpora při zavádění dokumentace a její dodržování • komunikace s projektovým managementem a nákupním oddělením v případě odchylek, reklamací a eskalací, PPAP/PSW (EMPB) • zpracování dodavatelských reklamací a nákladů s tímto spojených; hodnocení dodavatelů • podpora při zavádění dokumentace a její dodržování • vedení skladu neshodných materiálů • rozhodování při plnění kritérií kvality materiálů
Jazyky
němčinastředně pokročilá
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Kurzy
VDA 2 Production Process and Product Approval
leden 2020
Manažer kvality laboratoře
Požadavky normy ČSN EN ISO/IEC 17025:2005 Posuzování shody – všeobecné požadavky na způsobilost zkušebních a kalibračních laboratoří; Politika a cíle kvality; Odpovědnosti a pravomoce laboratoří; Řízení dokumentace a záznamů v laboratoři; Procesní řízení, management rizik a zlepšování; Monitorování a měření procesů – indikátory kvality; Neshody, nápravná a preventivní opatření; Metrologie v laboratoři; Reagencie a spotřební materiál – evidence a kontrola funkčnosti; Pracovníci laboratoře – odborná způsobilost, kompetence, vzdělávání a hodnocení výkonnosti; Nakupování služeb a dodávek – výběr a hodnocení dodavatelů; Interní audity v laboratoři – odpovědnost manažera kvality; Metody a techniky auditování; Přezkoumávání systému managementu – rozsah, zpráva pro přezkoumání, základní zásady.
2015
Vedoucí a manažer kvality laboratoře V
Management rizik. Systémy jakosti s.r.o. Žďár nad Sázavou, 2016. Náplň školení: Co je riziko, identifikace rizik, hodnocení rizik, řízení rizik; Metoda FMEA; Analýza rizik a kritické kontrolní body; Analýza rizik a OHSAS 18001; Proces utváření týmu; Týmové cíle, výběr členů týmu; Motivace; Řízení a vedení týmu; Pochvala a kritika.
2015
Metrologické zajištění laboratoře
2015
Systém kritických bodů (HACCP) a požadavky standardu BRC Food a IFS
HACCP v legislativě ČR a EU, nepovinné normy pro management bezpečnosti potravin, certifikace HACCP, principy HACCP, metodický postup zavádění systému kritických bodů do praxe, udržování systému HACCP, praktická cvičení, požadavky BRC Food a IFS.
2005
Interní auditor systémů řízení jakosti dle standardu ISO 9001 : 2000
Výklad norem ISO 9001:2000, ISO 19011:2002; Příprava, vykonání, vyhodnocení a význam interních auditů; Praktická cvičení.
2005