Anna L. 30 let , životopis 1134550
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Hradec Králové + 20 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Facility Manager Nákupčí Provozní ředitel / manažer Ředitel / manažer kvality Ředitel / manažer nákupu Vedoucí / manažer prodejny Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Výrobní ředitel/manažer ve výrobě Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání Bakalářské
Univerzita Hradec Králové
Finanční management
říjen 2015 – květen 2018Bakalářské
Gymnázium Boženy Němcové, Hradec Králové
Gymnázium
září 2010 – červen 2014SŠ s maturitou
Praxe 8 let a 6 měsíců
Fr*******oup
Regionální manažer
březen 2025 – dosud 10 měsíců
V rámci své role řídím všechny vlastní pobočky Fruitisimo v České republice. Jsem zodpovědná za celkový provoz, obchodní výsledky a plnění nastavených cílů. Mým úkolem je zajistit efektivní fungování jednotlivých provozů, vysokou úroveň zákaznické zkušenosti a rozvoj zaměstnanců. Do mé agendy spadá nábor, školení a vedení manažerů i provozních týmů, kontrola kvality a provozní standardy, řízení nákladů a optimalizace procesů.
Re*******CEE
Restaurant General Manager
duben 2023 – březen 2025 2 roky
Vedoucí provozu pobočky, zodpovědnost za řízení týmů a plánování směn. Provádění finančních analýz a optimalizace nákladů pro zvýšení ziskovosti. Vytváření a implementace marketingových strategií pro podporu prodeje a spokojenosti zákazníků. Školení zaměstnanců a tvorba výukových materiálů pro pobočky po celé ČR, zaměřených na motivaci a rozvoj pracovních dovedností. Vyjednávání s dodavateli za účelem optimalizace nákladů a zajištění kvalitních služeb. Provádění interních auditů kvality.
Re*********tur
Šéf-Cukrář
červen 2022 – březen 2023 10 měsíců
Odpovědnost za plánování menu a výběr surovin pro přípravu dezertů a pečiva. Vedení týmu pekařů a cukrářů při výrobě vysoce kvalitních dezertů. Zajištění dodržování standardů kvality a hygienických předpisů.
Že*********lub
Dobrovolník
únor 2022 – květen 2022 4 měsíce
Vyjednávání s klíčovými dárci, včetně firem, o humanitárních darech. Organizace a správa skladů pro distribuci humanitární pomoci.
To*******.o.
Manažer cukrárny, pekárny a bistra, head-chef
květen 2019 – leden 2022 2 roky a 9 měsíců
Vedení kuchyňského týmu, zajištění kvality pokrmů a efektivity provozu. Tvorba a optimalizace menu, včetně nových receptů a sezónních nabídek. Dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních předpisů v kuchyni. Správa zásob a objednávání surovin. Řízení tří provozů s důrazem na zásobování, vedení týmu a zajištění profitability. Plánování a implementace strategií pro expanze a růst společnosti. Dohled nad kvalitou výrobků a dodržováním standardů.
Sh*****Bar
Comi
říjen 2018 – duben 2019 7 měsíců
Kuchař teplé a studené kuchyně restaurace v centru Vídně oceněné Michelinským průvodcem.
Re*********ins
Cukrář - stážer
červen 2018 – září 2018 4 měsíce
Stáž ve francouzské restauraci oceněné 2 hvězdami průvodce Michelin.
Pi*****omy
Kuchař a cukrář
červen 2017 – duben 2018 11 měsíců
Příprava a prezentace pokrmů. Tvorba části menu a samostatné objednávání surovin.
Jazyky
němčinamírně pokročilá
angličtinapokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Další programy a počítačové znalosti
Jira, PowerBI