Foto: Anna L.
ID 1134550

Anna L. 30 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Vzdělání Bakalářské

Univerzita Hradec Králové

Finanční management

říjen 2015 – květen 2018Bakalářské

Gymnázium Boženy Němcové, Hradec Králové

Gymnázium

září 2010 – červen 2014SŠ s maturitou

Praxe 8 let a 6 měsíců

Fr*******oup

Regionální manažer

březen 2025 – dosud 10 měsíců

V rámci své role řídím všechny vlastní pobočky Fruitisimo v České republice. Jsem zodpovědná za celkový provoz, obchodní výsledky a plnění nastavených cílů. Mým úkolem je zajistit efektivní fungování jednotlivých provozů, vysokou úroveň zákaznické zkušenosti a rozvoj zaměstnanců. Do mé agendy spadá nábor, školení a vedení manažerů i provozních týmů, kontrola kvality a provozní standardy, řízení nákladů a optimalizace procesů.

Re*******CEE

Restaurant General Manager

duben 2023 – březen 2025 2 roky

Vedoucí provozu pobočky, zodpovědnost za řízení týmů a plánování směn. Provádění finančních analýz a optimalizace nákladů pro zvýšení ziskovosti. Vytváření a implementace marketingových strategií pro podporu prodeje a spokojenosti zákazníků. Školení zaměstnanců a tvorba výukových materiálů pro pobočky po celé ČR, zaměřených na motivaci a rozvoj pracovních dovedností. Vyjednávání s dodavateli za účelem optimalizace nákladů a zajištění kvalitních služeb. Provádění interních auditů kvality.

Re*********tur

Šéf-Cukrář

červen 2022 – březen 2023 10 měsíců

Odpovědnost za plánování menu a výběr surovin pro přípravu dezertů a pečiva. Vedení týmu pekařů a cukrářů při výrobě vysoce kvalitních dezertů. Zajištění dodržování standardů kvality a hygienických předpisů.

Že*********lub

Dobrovolník

únor 2022 – květen 2022 4 měsíce

Vyjednávání s klíčovými dárci, včetně firem, o humanitárních darech. Organizace a správa skladů pro distribuci humanitární pomoci.

To*******.o.

Manažer cukrárny, pekárny a bistra, head-chef

květen 2019 – leden 2022 2 roky a 9 měsíců

Vedení kuchyňského týmu, zajištění kvality pokrmů a efektivity provozu. Tvorba a optimalizace menu, včetně nových receptů a sezónních nabídek. Dohled nad dodržováním hygienických a bezpečnostních předpisů v kuchyni. Správa zásob a objednávání surovin. Řízení tří provozů s důrazem na zásobování, vedení týmu a zajištění profitability. Plánování a implementace strategií pro expanze a růst společnosti. Dohled nad kvalitou výrobků a dodržováním standardů.

Sh*****Bar

Comi

říjen 2018 – duben 2019 7 měsíců

Kuchař teplé a studené kuchyně restaurace v centru Vídně oceněné Michelinským průvodcem.

Re*********ins

Cukrář - stážer

červen 2018 – září 2018 4 měsíce

Stáž ve francouzské restauraci oceněné 2 hvězdami průvodce Michelin.

Pi*****omy

Kuchař a cukrář

červen 2017 – duben 2018 11 měsíců

Příprava a prezentace pokrmů. Tvorba části menu a samostatné objednávání surovin.

Jazyky

němčinamírně pokročilá

angličtinapokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Další programy a počítačové znalosti

Jira, PowerBI

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá
8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45