Matěj N. 34 let , životopis 529389
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Kde hledám práci
Kolín - Mapa Nymburk + 5 km ochota dojíždět Mapa Praha-Klánovice + 25 km ochota dojíždět Mapa
Chci pracovat jako
Ředitel / manažer hotelu Ředitel / manažer kvality Specialista pro rozvoj a vzdělání Školitel Technolog potravinářské výroby Vedoucí / manažer restaurace Výrobní ředitel/manažer ve výrobě Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Střední odborné učiliště společného stravování, Poděbrady, Dr. Beneše 413/II
Gastronomie a společné stravování
2009 – 2012SŠ s maturitou
Střední odborné učiliště společného stravování, Poděbrady, Dr. Beneše 413/II
Kuchař
2006 – 2009Vyučení
Praxe 13 let a 6 měsíců
Zá*******.o.
Quality Manager
duben 2024 – dosud 1 rok a 9 měsíců
HACCP, BOZP, Udržitelnost, standardizace, otvírání a zavírání outletů, školení zaměstnanců, revize a obměna technologií, odpadové a vodní hospodářství, implementace a kontrola ISO 9001, 14001, 45001, 22000, FSCC
Vo*********ení
Manažer kvality služeb - hygienik
září 2019 – duben 2024 4 roky a 8 měsíců
Příprava jídel pro V.I.P. Kontrola JL na zařízeních, dohled na technologií přípravy, Manažer HACCP, metodická pomoc a školení manažerů a kuchařů, auditorská činnost, analýzy reporty, konzultace s gastro-firmami, konzultace s úsekem výstavby. Projektantská činnost pro dotace, psaní článků, marketingová činnost. Soudružná činnost s krajskou a vojenskou hygienou. Vedoucí vzdělávacího centra pro kuchaře, číšníky, manažerská školení
Ho*******ark
Kuchař
květen 2020 – červen 2021 1 rok a 2 měsíce
Stáž na pozici kuchař pod Jaromírem Hlavsou.
Ho*********lub
Recepční v cestovním ruchu
květen 2019 – únor 2020 10 měsíců
Back office hotelu, agenda spojená s ubytováním, komunikace s hosty, měsíční uzávěrky, komunikace s houskeepingem, akvizice nových trendů, příprava a koordinace eventů, práce s rezervačními systémy. (Brigáda)
O*****Č
Privátní kuchař
červen 2015 – červen 2019 4 roky a 1 měsíc
Cataringy a rodinné oslavy do 40 lidí (objednávky, zpracování objednávek kalkulace, příprava rautů.
St*********ice
Učitel střední školy
červen 2015 – červen 2019 4 roky a 1 měsíc
Komunikace s rodiči a žáky, výuka odborných předmětů, kulinářství, potraviny a výživa, restaurační a hotelový provoz, pořádání eventů, školení, účast na veletrzích.
Ga*******ení
Gastrospecialista
červen 2017 – květen 2019 2 roky
Školení amatérských hobby a profesionálních kuchářů a číšníků, manažerská školení, baristická školení, strategický managament pro gastroprovozy. Tvorba HACCP, vedení porad, příprava reportů, kontrola a optimalizace podniků, analýza a audit středisek.
Re*********ANT
Kuchař
červen 2016 – září 2016 4 měsíce
Stáž v Belgické restauraci (Belgie-GANT)
Vl*********ost
Vedoucí / manažer restaurace
2015 – 2015 6 měsíců
Zajištění chodu vlastní restaurace, personální agenda, plánování, stanovení marketingových cílů, komunikace s úřady, objednávání zboží, komunikace s dodavateli, zpracování smluv, vedení jednodůchého účetnictví.
Sp*******tas
Sous chef
2013 – 2014 1 rok a 6 měsíců
Tvorba jídelního lístku a menu, vedení směny kuchařů, kominikace s šéfkuchařem při tvorbě sezónních menu, objednávky zboží, zpracoví docházky pro účetní, příjímání zboží, dodržování HACCP. V době výdeje přípravy pokrmů na pozici grill.
Go*****lub
Vedoucí / manažer restaurace
2012 – 2013 1 rok a 6 měsíců
Zpracování objednávek, plánování eventů, kalklukace a normování, zpracování přijatých faktur, vydávání faktur, vedení zaměstnanců, školení zaměstnanců, jednoduchá personální agenda. Komunikace s hosty a majitelem klubu. Inventury, měsíční reporty, dodržování a tvorba HCCP
Jazyky
němčinamírně pokročilá
angličtinastředně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
Linux / BSD / UnixPokročilý
MacOS
MS Windows XP / Vista / 7
Chytrý telefon Apple iOSZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Psaní všemi desetiPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Manažer ISO 9001, 4500, 14001
Tématické okruhy, zpracovávání případových studií, vedení dokumentace a popisy procesů na základě norem ISO.
prosinec 2024
Stáž v hotelu Grand Mark
Zlepšení kulinářských technik, sestavování menu, zbožíznalství, chod kuchyně, ekonomika kuchyně atd.
listopad 2021
Auditor HACCP
Auditor HACCP a certifikace ISO
červen 2020
Lektro KU
metodika výuky odborných předmětů
duben 2018
Kurz o bioproduktech, ekologickém zemědělsvtí a stravování
duben 2018
Baristický kurz
Filozofie a příprava kávy
únor 2017
Barmanský kurz
Základní kurz o přípravě Cocktailů, chování k hostům přípravě a organizaci baru.
únor 2009
Kurz vyřezávání ze zeleniny
říjen 2008