N. Ž. , životopis 1442513
Vzdělání Vysokoškolské
UTB ve Zlíně, fakulta technologická
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
2011 – 2013Vysokoškolské
UTB ve Zlíně, fakulta technologická
Technologie a řízení v gastronomii
2008 – 2011Bakalářské
Akademie J. A. Komenského Hodonín
Anglický jazyk
2007 – 2008Základní
Střední škola gastronomie, hotelnictví a lesnictví Bzenec, příspěvková organizace
Hotelnictví (Hotelnictví a turismus)
2003 – 2007SŠ s maturitou
Praxe 11 let a 11 měsíců
KH*****ivy
odborný rada
únor 2014 – dosud 11 let a 11 měsíců
Administrativní a terénní pracovnice vykonávající státní zdravotní dozor. Zajištění administrativní podpory s důrazem na efektivitu a flexibilitu přizpůsobit se často měnícím situacím. Systém kritických kontrolních bodů HACCP. Vydávání závazných stanovisek ke všem typům potravinářských podniků v rámci stavebního zákona. Portál stavebníka ISSŘ. Řešení podnětů a eliminace šíření infekčních onemocnění z potravin spojeno s odběrem vzorků. Spolupráce s kolegy při řešení úkolů a povinností. Prevence ohrožení zdraví prostřednictvím potravin. Kontrola vzorků vody z individuálního vodního zdroje - studna
Jazyky
angličtinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookZkušený
Psaní všemi desetiPokročilý
ERP a účetní software
PohodaNováček
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Kurzy
Osvědčení
Úřednická zkouška
únor 2016
Interní auditor systému kritických kontrolních bodů HACCP
2013
Systém řízení kvality dle standardu ISO 9001:2008
2013