E. Z. , životopis 998221
Vzdělání Vysokoškolské
Vysoká škola veterinární
Hygiena a technologie potravin
září 1984 – září 1989Vysokoškolské
Střední zemědělskotechnická škola
Hygiena a technologie potravin
září 1980 – červenec 1984SŠ s maturitou
Praxe 31 let
Ar*********.o.
oblastní ředitel pro Moravu
2015 – 2020 5 let a 6 měsíců
řízení závodních i komerčních restaurací, včetně nemocničního stravování provozovaných firmou Aramark na Moravě, plánování, ekonomika, řízení realizace gastronomických akcí, personální práce, mzdy, kontrola dodržování všeobecně platných právních a hygienických předpisů, školení zaměstnanců, vedení porad a vyhotovování zápisů, kontrola plnění úkolů a vyvozování opatření, akční plány, krizové řízení, interní auditor ISO, kontrola dodržování receptur, komunikace a budování dobrých vztahů s klientem, komunikace s kontrolními orgány státní správy, odpovědnost za dosažení plánovaných ekonomických ukazatelů.
Eu*****.o.
regionální ředitel provozu
2008 – 2014 6 let a 6 měsíců
řízení cca 340 zaměstnanců na cca 30 závodních restauracích v oblasti Moravy, tvorba plánů, přímá odpovědnost za ekonomické výsledky a chod středisek na Moravě( krom severu), správa budov, měsíční nájezd cca 9000 km, zajišťování a dohled nad realizací gastronomických akcí ( Barum Rally apod.), personální práce, mzdy, kontrola dodržování všeobecně platných právních a hygienických předpisů, školení zaměstnanců, vedení porad a vyhotovování zápisů, kontrola plnění úkolů a vyvozování opatření, akční plány, krizové řízení, interní auditor ISO, kontrola dodržování receptur, neustálá komunikace a budování dobrých vztahů s klientem, komunikace s kontrolními orgány státní správy a samosprávy ve svěřeném regionu s ročním obratem cca 360 mil.
AG*******řín
ředitel divize nezemědělských činností
2002 – 2008 6 let a 6 měsíců
řízení cca 200 zaměstnanců, 8 středisek -2 hotely, závodní stravování, pekárna, maloobchodní síť potravinářských výrobků a zemědělských přebytků, senior penzion, odpovědnost za plánování a plnění ekonomických ukazatelů ve výrobě, obchodě a službách, vedení porad jak divize, tak s vedoucími jednotlivých středisek, rozbory hospodaření, přijímání opatření atd.
O*****Č
Podnikatel
1996 – 2002 6 let a 6 měsíců
provoz VIP restauračních zařízení v ČR a HR
Če*********kce
V|rchní rada, ředitel inspektorátu
1989 – 1996 7 let a 6 měsíců
řízení cca 55 zaměstnanců, plánování, realizace a vyhodnocování kontrol, personální agenda, plánování a vedení porad, plánování a dodržování ekonomických ukazatelů řízeného inspektorátu, správa budovy, styk s médii, plnění plánovaných i operativních úkolů, reportování atd. Spolupráce s orgány státní správy a samosprávy
Jazyky
angličtinazačátečník
makedonštinamírně pokročilá
ruštinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11
MS Windows XP / Vista / 7
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
MS Outlook
Kurzy
HACCP, interní auditor, školení asertivity, leadership, time management,koučování zaměstnanců atd.
V průběhu let absolvování kursů a školení průběžně, dle potřeb svých a zaměstnavatele. Nejlépe hodnotím kurs leadershipu, který mne posunul managersky nejdále s vysokým konečným hodnocením. Krom dalších např. Etiketa podle Špačka.
2020