Jana B. 36 let , životopis 1507644
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Administrativní pracovník Asistentka Kontrolor v potravinářské výrobě Laborant v chemii a potravinářství Technolog potravinářské výroby Zobrazit vše
Možná spolupráce
Práce na směny
Běžná pracovní doba
Práce z domova
Nevyžaduji, ale mám možnost: příležitostně
Vzdělání Vysokoškolské
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Technologie potravin - nedokončeno
2011 – 2012Vysokoškolské
Mendelova univerzita v Brně
Chemie a technologie potravin
2008 – 2011Bakalářské
Střední průmyslová škola potravinářských technologií Bzenec
Analýza potravin
2004 – 2008SŠ s maturitou
Praxe 13 let a 7 měsíců
Br*****.o.
Inspektor kvality a laborant
březen 2017 – dosud 8 let a 10 měsíců
Práce v laboratoři, vedení dokumentace, ISO9001, FSSC22000, HACCP, práce v databázi SAP, MS Word i Excel, používání odborného AJ. Od 05/2020 do 11/2025 Čerpání MD a RD
Úř*******áce
Brigáda recepce OC Paráda Kroměříž
březen 2016 – březen 2017 1 rok a 1 měsíc
Péče o zákazníky, provoz sportovišť, wellness a baru
Ol*********ouc
Laborantka v kontrolní laboratoři
prosinec 2014 – únor 2016 1 rok a 3 měsíce
Provádění vstupní, mezioperační a výstupní kontroly mléka a kysaných mléčných výrobků
Su*********rno
Vedoucí směny a zástupkyně vedoucího provozu
2012 – 2014 2 roky a 6 měsíců
Přímý kontakt se zákazníky, vyřizování objednávek, zodpovědnost za vedení prodejny
Jazyky
angličtinamírně pokročilá
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
MS Windows XP / Vista / 7Pokročilý
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookPokročilý
Psaní všemi desetiZačátečník
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Kurzy
Certifikát o účasti na školení Základy systému kritických bodů (HACCP) a požadavky Global Standard for Food Safety
Základy HACCP - v legislativě ČR a EU, nepovinné normy pro management bezpečnosti potravin, certifikace HACCP, principy HACCP, uplatňování systému kritických bodů v praxi.
duben 2011