Není foto: Jana B.
ID 1507644

Jana B. 36 let

Garantujeme, že hledá práci
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Brno - Mapa Žarošice + 15 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek

 Práce na směny

Běžná pracovní doba

 Práce z domova

Nevyžaduji, ale mám možnost: příležitostně

Vzdělání Vysokoškolské

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Technologie potravin - nedokončeno

2011 – 2012Vysokoškolské

Mendelova univerzita v Brně

Chemie a technologie potravin

2008 – 2011Bakalářské

Střední průmyslová škola potravinářských technologií Bzenec

Analýza potravin

2004 – 2008SŠ s maturitou

Praxe 13 let a 7 měsíců

Br*****.o.

Inspektor kvality a laborant

březen 2017 – dosud 8 let a 10 měsíců

Práce v laboratoři, vedení dokumentace, ISO9001, FSSC22000, HACCP, práce v databázi SAP, MS Word i Excel, používání odborného AJ. Od 05/2020 do 11/2025 Čerpání MD a RD

Úř*******áce

Brigáda recepce OC Paráda Kroměříž

březen 2016 – březen 2017 1 rok a 1 měsíc

Péče o zákazníky, provoz sportovišť, wellness a baru

Ol*********ouc

Laborantka v kontrolní laboratoři

prosinec 2014 – únor 2016 1 rok a 3 měsíce

Provádění vstupní, mezioperační a výstupní kontroly mléka a kysaných mléčných výrobků

Su*********rno

Vedoucí směny a zástupkyně vedoucího provozu

2012 – 2014 2 roky a 6 měsíců

Přímý kontakt se zákazníky, vyřizování objednávek, zodpovědnost za vedení prodejny

Jazyky

angličtinamírně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý

MS Windows XP / Vista / 7Pokročilý

Chytrý telefon AndroidPokročilý

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)Zkušený

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený

Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý

Internetový prohlížeč a e-mailZkušený

MS OutlookPokročilý

Psaní všemi desetiZačátečník

Dovednosti

Mé silné stránky

Aktivní přístup

Flexibilita

Ochota učit se

Pracovitost

Přizpůsobivost

Samostatnost

Spolehlivost, zodpovědnost

Výkonnost

Mohu nabídnout

Empatii

Logické myšlení

Řešení problémů pomocí kritického myšlení

Schopnost práce v kolektivu a týmové práce

Srozumitelná a efektivní komunikace

Kurzy

Certifikát o účasti na školení Základy systému kritických bodů (HACCP) a požadavky Global Standard for Food Safety

Základy HACCP - v legislativě ČR a EU, nepovinné normy pro management bezpečnosti potravin, certifikace HACCP, principy HACCP, uplatňování systému kritických bodů v praxi.

duben 2011

Zájmy

Rodina, četba, pečení, filmy a seriály, zahrada, cestování

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá
8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45