Lukáš V. 27 let , životopis 1506546
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Možná spolupráce
Práce na směny
Běžná pracovní doba, Dvousměnný provoz
Práce z domova
Ne
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Albrechtova střední škola, Český Těšín, příspěvková organizace
Podnikání
září 2020 – červen 2022SŠ s maturitou
Albrechtova střední škola, Český Těšín, příspěvková organizace
Kuchař-číšník
září 2017 – červen 2020Vyučení
Praxe 2 roky a 10 měsíců
Gl*****řov
Informační a reklamační pracovník
červen 2023 – srpen 2025 2 roky a 3 měsíce
Řešení zákaznických požadavků, stížností a problémů / Spolupráce při řešení zákaznických reklamací (příjem, evidence, zajištění odvozu, předání vyřízených reklamací) / Registrace zákazníků a řešení problémů věrnostních programů
Gl*****řov
Prodavač s inkasem
listopad 2022 – červen 2023 8 měsíců
Markování zboží, kontrola správnosti markování a řešení operativních problémů při markování zboží / Příjem plateb za zboží od zákazníků a vrácení peněžní hotovosti / Odevzdání pokladny po ukončení směny a vykonání činností s tím spojených
Jazyky
angličtinamírně pokročilá
češtinavýborná
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
Chytrý telefon AndroidPokročilý
Chytrý telefon Apple iOSPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Pokročilý
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Pokročilý
Prezentační program (MS PowerPoint)Pokročilý
Internetový prohlížeč a e-mailPokročilý
MS OutlookPokročilý
Psaní všemi desetiPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Kurzy
Základy sommelierství (pod vedením Libora Nazarčuka)
Teoretická část (technologie výroby, odrůdy, základy hodnocení, párování s jídlem, skladování) / Praktická část (degustace, otevírání, dekantace, podávání, prezentace)
Zobrazit certifikát o absolvování
prosinec 2018
Základní barmanský kurz (pod vedením lektorů České barmanské asociace)
Teoretická část (historie a mixologie, informace o lihovinách, inventář, etiketa, hygiena a bezpečnost) / Praktická část (příprava míchaných nápojů, techniky přípravy, zdobení nápojů, práce s inventářem)
Zobrazit certifikát o absolvování
říjen 2018
Kurz teorie a přípravy espressa, mléčné pěny v páře, cappuccina (pod vedením Jakuba Točoně)
Teoretická část (historie a původ, pražení a čerstvost, druhy kávy, extrakce, druhy kávových nápojů) / Praktická část (nastavení mlýnku, příprava espressa, šlehání mléka, základy Latte Art, údržba vybavení, příprava kávových nápojů)
Zobrazit certifikát o absolvování
březen 2018