Karolína Č. 26 let , životopis 1511848
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Možná spolupráce
Práce na směny
Běžná pracovní doba, Dvousměnný provoz
Práce z domova
Ne
Vzdělání Vyučení bez maturity
Střední škola podnikání a gastronomie, Praha
Cukrář
2019 – 2020Vyučení
Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola dopravní, Praha 1, Masná 18
Aranžér
2017 – 2019Vyučení
Praxe 5 let a 4 měsíce
IP*******aha
Cukrářka
září 2021 – dosud 4 roky a 4 měsíce
Výroba moderních dezertů, dortů a cukrářských výrobků podle stanovených receptur. Příprava a dekorace dezertů s použitím ganache, glazur a čokoládových polev (např. stříkání, polévání, zdobení). Práce se šokerem a se strojem Bravo Trittico při výrobě krémů, ganache a zmrzlin. Vedení směny (2–3 osoby), zaškolování nových kolegů, zadávání objednávek surovin, plánování a evidování výroby. Zpracování týdenních inventur a evidence výrobků v tabulkách. Důraz na čistotu, kvalitu a estetiku výrobků.
Ka*****ady
Cukrářka
září 2020 – srpen 2021 1 rok
Výroba tradičních dortů a zákusků podle klasických receptur. Práce s těsty, krémy a cukrářskými surovinami.
Jazyky
angličtinazačátečník
češtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Pokročilý
MacOSZkušený
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený
Internetový prohlížeč a e-mailZkušený
MS OutlookPokročilý
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Spolehlivost, zodpovědnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Další dovednosti
Práce s šokerem a strojem Bravo Trittico