Michaela M. 27 let , životopis 961372
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Možná spolupráce
Práce na směny
Běžná pracovní doba, Dvousměnný provoz
Práce z domova
Ne
Vzdělání Vyučení bez maturity
Střední škola gastronomie a služeb, Přerov, Šířava 7
Cukrář
září 2018 – červen 2021Vyučení
Moravská střední škola s.r.o.
Aranžér
září 2014 – červen 2017Vyučení
Praxe 3 roky a 5 měsíců
Ch*******ouc
Chocolatiér
prosinec 2023 – dosud 2 roky a 1 měsíc
- ruční výroba čokoládových pralinek - znalost tepelné úpravy čokolády - ruční malování pralinek a zdobení tabulkových čokolád - obsluha temperovacího stroje - dodržování hygieny, čistoty a sanitace osobní i na pracovišti
Gl*******ouc
Prodavačka s inkasem
květen 2023 – listopad 2023 7 měsíců
- příprava kávy a dezertů zákazníkům - úprava a doplňování výrobků - práce za kasou - příprava studené kuchyně
Gl*******ouc
Cukrář
srpen 2022 – květen 2023 10 měsíců
- příprava dezertů, pohárků - výroba šlehačkových a pudinkových dezertů - výroba a dohotovená šlehačkových dortů - přijímání objednávek - sanitace pracovních prostorů - výpomoc pro pekárenskou výrobu (výroba koláčů) - dodržování hygieny a předepsaných výrobních postupů - výroba tartaletek, košíčků, laskonek,..., dohotovení čokoládou - potahování čokoládou jádrových rohlíčků a likérových špiček
Jazyky
angličtinazačátečník
češtinavýborná
Řidičský průkaz
A - motocykly
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
Chytrý telefon Apple iOSPokročilý
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)
Prezentační program (MS PowerPoint)
Internetový prohlížeč a e-mail
Grafické a konstrukční programy
Adobe Illustrator / Corel Draw
Dovednosti
Mé silné stránky
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Mohu nabídnout
Empatii
Logické myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Kurzy
Cukrářský kurz potahování a modelování
Kurz se zakládal na základě základních dovedností pro cukráře. Zde šlo o získání novým technik a zdokonalování dohotovení a potahování dortů. Bylo možná si vyzkoušet modelování jedlých postaviček z cukrářské hmoty
březen 2017