Viola W. 22 let , životopis 1500176
Garantujeme, že hledá práciPředstava o práci
Chci pracovat jako
Barista Barman/ka Vedoucí / manažer restaurace Vedoucí provozu / provozní Zaměstnanec provozu restaurace Zobrazit vše
Možná spolupráce
Vzdělání SŠ nebo vyučení s maturitou
Střední Průmyslová škola Textilní Liberec
Oděvnictví
září 2018 – červen 2022SŠ s maturitou
Praxe 3 roky a 11 měsíců
Vo*********y "
Barista
srpen 2025 – dosud 5 měsíců
Obsluha klientů, příprava kávy, koktejlů, nápojů. Pečení sladkého a slaného pečiva. Příprava cateringu. Příprava a servírování brunche.
Ka*****ks"
Barista, barman. Provozní.
květen 2024 – červenec 2025 1 rok a 3 měsíce
Příprava kávy, koktejlů, alkoholických a nealkoholických nápojů. Plánování směn, objednávání zboží, nákup zboží. Zajištění chodu kavárny. Pečení dortů, zákusků. Příprava cateringu a firemních večírků, oslav. Vaření Plánování a realizace tématických večerů a s tím spojená příprava vhodných pokrmů,
Pa*******ass
Brigáda při studiu. Průvodce, obsluha občerstvení, prodavačka.
červen 2020 – srpen 2022 2 roky a 3 měsíce
Příprava občerstvení, obsluha hostů. Prodej skleněných výrobků. Provázení a výklad v galerii, sklárně a kostele.
Jazyky
češtinavýborná
angličtinavýborná
Řidičský průkaz
B - osobní auta
Technické znalosti
Operační systémy
MS Windows 8 / 10 / 11Zkušený
Chytrý telefon Apple iOSExpert
Běžná práce na počítači
Textový editor (MS Word)Zkušený
Tabulkový kalkulátor (MS Excel)Zkušený
Prezentační program (MS PowerPoint)Expert
Internetový prohlížeč a e-mailExpert
MS OutlookExpert
Psaní všemi desetiZkušený
Dovednosti
Mé silné stránky
Aktivní přístup
Flexibilita
Ochota učit se
Pracovitost
Přizpůsobivost
Samostatnost
Spolehlivost, zodpovědnost
Výkonnost
Zvládání stresu, práce pod tlakem
Mohu nabídnout
Asertivní jednání
Empatii
Logické myšlení
Řešení problémů pomocí kritického myšlení
Schopnost práce v kolektivu a týmové práce
Srozumitelná a efektivní komunikace
Tvůrčí (kreativní) myšlení
Manažerské dovednosti
Budování a vedení týmu (leadership)
Kurzy
Barista/baristka (65-052-H)
Základy komunikace a práce s hostem v odbytovém středisku gastronomického provozu. Orientace v technologiích pro přípravu kávy v gastronomických provozech. Mletí kávy, příprava kávových nápojů a orientace v jejich recepturách. Servis kávy. Organizace práce v odbytovém středisku gastronomického provozu.h.ch
Zobrazit certifikát o absolvování
červen 2025