Není foto:  Čeněk S.
ID: 122040

Čeněk S.

Už nehledá práci
  e-mail se zobrazí po zakoupení
  telefon se zobrazí po zakoupení
  36 let


  Aktualizace 23.10.2011
Už nehledá práci

  • Vzdělání

    1994 - 1999
    Střední odborné učiliště potravinářské s maturitou - kuchař, číšník
    SŠ s maturitou
  • Praxe

    2009 - 2011
    Pizzerie U Zeleného krále
    Gastronomie a pohostinství , Vedoucí / manažer restaurace
    manažer restaurace • zajištění a zodpovědnost za plynulý chod restaurace • komunikace s dodavateli, nastavování podmínek, tvorba objednávek • zaučování nových zaměstnanců • zodpovědnost za skladové zásoby, provádění inventur • administrativní činnost • kontrola dodržování HACCP, hygienických norem a bezpečnosti práce • sestavování jídelního lístku a kalkulací, včetně gastronomických akcí
    2003 - 2009
    OSVČ
    Kultura, umění a tvůrčí práce , Kameraman
    asistent reklamní a filmové produkce v ČR i v zahraničí • asistence produkčního • zajišťování cateringu pro produkční tým • administrativní činnost • logistika kamerové techniky • kontrola filmových rekvizit • kontrola lokací natáčení
    2001 - 2003
    Pizzerie U Zeleného krále
    Gastronomie a pohostinství , Vedoucí / manažer restaurace
    manažer restaurace • zajištění a zodpovědnost za plynulý chod restaurace • komunikace s dodavateli, nastavování podmínek, tvorba objednávek • zaučování nových zaměstnanců • zodpovědnost za skladové zásoby, provádění inventur • administrativní činnost • kontrola dodržování HACCP, hygienických norem a bezpečnosti práce • sestavování jídelního lístku a kalkulací, včetně gastronomických akcí
    2001 - 2002
    Pizzerie U Zeleného krále
    Gastronomie a pohostinství , Šéfkuchař
    šéfkuchař • odpovědnost za organizaci, přípravu a kvalitu veškerých služeb zajišťovaných kuchyní pro zákazníky • sestavování jídelního lístku a kalkulací, včetně gastronomických akcí • uplatňování nápadů a tvůrčího přístupu k výrobě a úpravě všech jídel • sestavování objednávek surovin, odpovědnost za včasné zásobování kuchyně • provádění inventarizace surovin • odpovědnost za hospodaření kuchyně a sledování její výnosnosti • zaučování, řízení, kontrola práce zaměstnanců v kuchyni včetně pomocného personálu
    1999 - 2001
    Pizzerie Rimini
    Gastronomie a pohostinství , Kuchař
    kuchař • odpovědnost za organizaci, přípravu a kvalitu veškerých služeb zajišťovaných kuchyní • sestavování jídelního lístku a kalkulací • uplatňování nápadů a tvůrčího přístupu k výrobě a úpravě všech jídel • provádění inventarizace surovin
  • Jazykové znalosti

    angličtina  -  středně pokročilá
  • Řidičský průkaz

    A - motocykly
    B - osobní auta
  • Technické znalosti a dovednosti

    Operační systémy
    MS Windows XP / Vista / 7, MS Windows 98 / ME
    Běžné programy
    Textový editor (MS Word), Tabulkový kalkulátor (MS Excel), Prezentační program (MS PowerPoint), Internet / e-mail, Adobe Photoshop
  • Zájmy

    sport, zdravá strava
  • Trvalé bydliště

    Oblouková 1259, Rudná, 25219

    Trvalé bydliště se často může lišit od místa, kde uchazeč hledá práci.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 18 hod.

+420 777 77 45 45