Není foto: M. P.
ID 310566

M. P.

Aktuálně nemá zájem o pracovní nabídky
E-mailová adresa
Telefonní číslo

Představa o práci

 Kde hledám práci

Český Krumlov + 30 km ochota dojíždět Mapa Třebíč + 30 km ochota dojíždět Mapa Mohelno + 30 km ochota dojíždět Mapa Nové Město na Moravě + 30 km ochota dojíždět Mapa

 Možná spolupráce

Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Brigády

Vzdělání Vyučení bez maturity

OU Batelov

kuchař - číšník

1972 – 1975Vyučení

Praxe 48 let a 6 měsíců

KUCHAŘ s cca 48 . hotel. praxí + POMOCNÁ KUCHAŘKA

Kuchař, Šéfkuchař + pomocná kuchařka

Hledáme práci, brigádu na pozici KUCHAŘ, ŠÉFKUCHAŘ + POMOCNÁ KUCHAŘKA DPP(dohoda o provedené práci) do 50 km od Třebíče s týden. cykly a možností ubyt. po dobu služeb. Nástup dle dohody, oba jsme v penzi. Máme cca 48 r. převážně hotelové praxe, 2r. Rakousko -Kautzen, vařím rád, moje práce se mě stala koníčkem, oceňuji jídla zdravá, rychlá a čerstvá, snažím se splnit vše co dnešní doba ohl. stravování žádá, 100% spolehlivost, poctivost, bezkonfliktní chování, nekuřák,, obj.zboží, sestavování a kalkulace JL+MENU,skladové hospodářství,kuch,program Alto Food 600 a Blue Gastro, z jídel: hotovky, minutky, ryby, drůbež, zvěřina, steaková kuch., moučníky, dezerty, zabíjačkové spec., rožnění, grilování, rauty, stud. kuch., ruská,vegetariánská, entomofágní, italská a dietní kuchyně. Mzda kuchař 300 Kč/hod., pomocná kuchařka 200 ,-Kč/hod.výplata mzdy po odpracovaném týdnu + (ubyt.po dobu služeb a strava zdarma)...

2017 – 2023 6 let a 6 měsíců

Doprava Dopita s.r.o. Úsov, Restaurace Císaře Rudolfa II.

Šéfkuchař, obor Gastronomie a pohostinství

Vaření, chod celé kuchyně s větším počtem zaměstnanců, obj. zboží, sestavování JL + MENU, HACCP

2015 – 2017 2 roky a 6 měsíců

ing.Novák Pavel, Hotel Na Pláži***, Horní Planá, okr. Č.Krumlov,

Šéfkuchař, obor Gastronomie a pohostinství

Vedení kuchyně s větším počtem lidí, obj. zboží, HACCP, sestavování a kalkulace JL + MENU, z jídel: hotovky, minutky, ryby, drůbež, zvěřina, pizzy, moučníky, dezerty,steak.kuch., rožnění, grilování, studená kuch. a rauty, ruská, italská, vegetariánská a dietní kuch..

2013 – 2015 2 roky a 6 měsíců

Hendrik Christies, Hotel Rustikal **** Horní Cerekev,

Šéfkuchař, obor Gastronomie a pohostinství

Vedení kuchyně s větším počtem lidí, obj. zboží, HACCP, sestavování a kalkulace JL + MENU, z jídel: hotovky, minutky, ryby, drůbež, zvěřina, pizzy, moučníky, dezerty,steak.kuch., rožnění, grilování, studená kuch. a rauty, ruská, italská, vegetariánská a dietní kuch..

2008 – 2013 5 let a 6 měsíců

Česká pojišťovna a.s. Praha, Hotel Hladina ***, Nová Živohosť - Nebřich, Slapy,

Šéfkuchař, obor Gastronomie a pohostinství

Vedení kuchyně s větším počtem lidí, obj. zboží, HACCP, sestavování a kalkulace JL + MENU, z jídel: hotovky, minutky, ryby, drůbež, zvěřina, pizzy, moučníky, dezerty,steak.kuch., rožnění, grilování, studená kuch. a rauty, ruská, italská, vegetariánská a dietní kuch..

1993 – 2008 15 let a 6 měsíců

Frantz Krammer - Rosiss Restaurant, Kautzen, b. Waidhofen an der Thaya, Rakousko (AT)

Kuchař, obor Gastronomie a pohostinství

Vaření hotovkových a minutkových jídel, pizza.

1991 – 1993 2 roky a 6 měsíců

RaJ Jihlava

Kuchař, obor Gastronomie a pohostinství

Vaření hotovkových a minutkových jídel, sestavování JL + MENU, z jídel: hotovky, minutky, ryby, drůbež, studená kuch. a rauty, ruská a dietní kuch..

1975 – 1991 16 let a 6 měsíců

Jazyky

angličtinazačátečník

ruštinamírně pokročilá

němčinastředně pokročilá

češtinavýborná

Řidičský průkaz

B - osobní auta

Technické znalosti

Operační systémy

MS Windows 8 / 10 / 11

MS Windows XP / Vista / 7

Běžná práce na počítači

Textový editor (MS Word)

Tabulkový kalkulátor (MS Excel)

Prezentační program (MS PowerPoint)

Internetový prohlížeč a e-mail

MS Outlook

Další programy a počítačové znalosti

Alto food 600, Blue Gastro - kuchyně.programy.

Kurzy

2001 Zvěřina Úprava a nakládání masa, minutky, hotovky ap.

2001 Zvěřina Úprava a nakládání masa, minutky, hotovky ap. 1999 Grilování a rožnění Grilování na lávových, plynových a obyč. grilech + rožnění selat ap.

únor 2001

1999 Grilování a rožnění Grilování na lávových, plynových a obyč. grilech + rožnění selat ap.

1999 Grilování a rožnění Grilování na lávových, plynových a obyč. grilech + rožnění selat ap.

srpen 1999

Zájmy

Vaření, grilování, zahrádkaření, rybolov, fotografování, hudba, příroda,harmonika, vinohradnictví, sadařství.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 17 hod.

+420 777 77 45 45