Foto:  Tibor U.
ID: 212523

Tibor U.

Už nehledá práci
  e-mail se zobrazí po zakoupení
  telefon se zobrazí po zakoupení
  40 let


  Aktualizace 04.06.2014
Už nehledá práci

  • Moje představa o hledané práci

    Profese

    Typ pracovního poměru

    Vzdělání

  • Vzdělání

    1990 - 1995
    Hotelová akademie - Hotelový manažment
    SŠ s maturitou
  • Praxe

    2013 - 2014
    Cateringinternational s.r.o.,
    Gastronomie a pohostinství , F & B manager
    Zodpovědnost za plynulý chod sítě stravovacích zařízení s cca 80 zaměstnanci v rámci SR. Vedení, kontrola, školení a motivace provozního pesonálu. Dodržování HACCP, tvorba jídelních lístku, optimalizace nákupu a kontrola kvality dodanýho tovaru. Jednáni s dodavateli ,monitoring trhu. Správa pokladních systémů Food 600 a terminálů, reporting, inventury.
    2010 - 2013
    Extraprodukty s.r.o.,
    Obchod, nákup, prodej , Key Account Manager
    Dovoz a distribuce značkového alkoholu v rámci EU.RUS. Zodpovědnost za tvorbu cen, internetového obchodu, jednání s dodavateli , celní hlášení, práce v účetním a fakturačním systému - Pohoda. Provozování restaurace a Cognac tasting roomu Don Corleone - Bratislava. Pořádání eventových aktivit v rámci podpory prodeje v SR.
    2006 - 2010
    FBS group s.r.o.,
    Gastronomie a pohostinství , F & B manager
    Vedení a organizace chodu barů a restauracií v portfóliu skupiny FBS group. www.hotelkukucka****.sk, www.humnotatry.sk, www.revolutionbar.sk. Zodpovědnost za nábor a zaškolení zaměstnanců, dodržování HACCP. Zodpovednost za efektivní hospodaření v daném roce, reporting, celní hlášení, vytvoření kalkulace jídelních lístků, cocktail menu,jednání s dodavateli. Uspořádání velkých eventových a cateringových podujatí, provozování diskotéky ve Vysokých Tatrách pro cca 10 000 osob. Optimalizace skladových zásob a druhů tovarů , inventury, vedení skladového hospodářství v systému Blue gastro.
    2005 - 2006
    Down Hall Hotel****, Hertfordshire,
    Gastronomie a pohostinství , Barman/ka
    Barsupervisor
    2004 - 2004
    Viking river cruises - Loď Primadona*****,
    Gastronomie a pohostinství , Barman/ka
    Barsupervisor
    2001 - 2003
    Hotel ****Vier Jahreszeiten am Schluchsee
    Gastronomie a pohostinství , Barman/ka
    Chef de rang/ Barsupervisor
    1999 - 2001
    Flughafen Restaurants, Zurich, Švajčiarsko
    Gastronomie a pohostinství , Barman/ka
    Commis de rang / Barman
  • Jazykové znalosti

    němčina  -  středně pokročilá
    angličtina  -  středně pokročilá
  • Řidičský průkaz

    A - motocykly
    B - osobní auta
    C - nákladní auta
    T - traktory
  • Technické znalosti a dovednosti

    Běžné programy
    Textový editor (MS Word), Tabulkový kalkulátor (MS Excel), Internet / e-mail, MS Outlook
  • Zájmy

    Gastronomie, obchod, rodina
  • Trvalé bydliště

    Mezivrší 1446/29, Braník, Praha 4, 14700

    Trvalé bydliště se často může lišit od místa, kde uchazeč hledá práci.

Klientský servis

ilustrtivní obrázek operátorky
Po - Pá  8 - 18 hod.

+420 777 77 45 45